Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №378 від 05.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Шоу-бізнес

Маленька зірочка Рівного

Маленька зірочка Рівного

На відкритому випускному вечорі модельної агенції “Панна”, який відбувся 21 грудня 2008 року, у міському палаці культури “Текстильник”, співала 14-річна рівнянка, учениця 15-ої школи Христина ПРИСТУПА. Юна співачка здивувала всіх присутніх сильним естрадним вокалом. Вона легко, на одному подиху, виконувала хіти Ані Лорак та Тіни Кароль, з якими співачки підкоряли Євробачення.

До речі, минулого року Христина закінчила модельну агенцію “Панна”, а цьогоріч на запрошення керівника агенції Вікторії Дембіцької, виступила на випускному вечорі “Панни”.

Співає Христина скрізь і завжди. За словами батьків, навіть у перші години свого життя її потужна нота “ля” лунала на весь пологовий будинок і виокремлювалася з інших голосочків. Музичні здібності дівчина успадкувала від батьків, які мають музичну освіту.

Як розвиватимуться її таланти та обдарування в майбутньому, поки що рано здогадуватися. Естрадна “розкрутка” на сьогоднішній день - справа не з дешевих. Звичайно, хотілося б бачити на сцені не тільки безголосих красунь, а й повноцінних артистів-вокалістів.

Поки що Христина - постійна учасниця шкільних вечорів, різноманітних концертів та конкурсів. Вона займається у студії естрадного вокалу Рівненського палацу дітей та молоді, є учасницею ансамблю “Вітамін”. Зараз дівчинка готується до юнацького конкурсу “Хвилина слави”. Як і кожна маленька мрійниця, дівчинка марить про велику сцену і справжнє зіркове майбутнє.

05.01.2009



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2009p. 
На головну сторінку