Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №378 від 05.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Факт

Творчі люди кризи не відчувають

Учасники гурту “OT VINTA”, що у Рівному, заявляють, що їм не вдалося помітити економічної кризи. Осінь та початок зими видалися для “гвинтів” врожайними на творчі здобутки та цікаві події, тому вони не втрачають притаманного їм оптимізму та з впевненістю дивляться у майбутнє. Випустивши кліп “Бабина тумба”, хлопці взялися пропагувати здоровий спосіб життя у межах акції “ВІЛ стосується кожного”, Юрій Журавель дебютував у якості письменника з книгою “Мазепа - крок до правди”, а на додачу гурт розпочав засвоювати новітні рекламні технології.

“У мене просто часу немає відчути якусь кризу, тому що я постійно працюю, пишу пісні, гастролюю. І, чесно кажучи, такого плідного періоду, якими в нас були останні місяці, та й загалом цілий рік, я навіть не можу пригадати. Спадає на думку геніальний вислів професора Преображенського, з книги Булгакова “Собаче серце”, де він зауважив, що розруха починається тоді, коли ми не влучаємо в унітаз. Тобто, у працелюбної та творчої людини, яка не опускає рук, криза не може настати в принципі. Раджу не спілкуватися з занудами, снобами, нездарами та песимістами, які й створюють загальний негативний настрій. А ще хочу побажати всім віднайти в собі творчі сили та нестримне бажання шукати щастя, і ви неодмінно знайдете його в Новому році”, - пояснює фронтмен Юрій ЖУРАВЕЛЬ.

Настрій украбілів виявився взірцем для інших. Наприклад, учасники збірної з волейболу РДГУ вирішили, що більш фартової назви для команди, ніж “От вінта” - годі й шукати, а щоб стовідсотково притягнути удачу під час кубка Рівного, вони виходять на поле в футболках з символікою гурту. Наразі фортуна на стороні волейбольних “гвинтів” і вони впевнено тримаються вгорі турнірної таблиці.

05.01.2009За матеріалами www.zaxid.net



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2009p. 
На головну сторінку