Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №379 від 15.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зона ризику

Аби добре погуляти, вирішив пограбувати

Своєрідно відсвяткував Різдво один із молодих жителів Острога - 23-річний Павло. Спершу він гуляв з друзями, грав у більярд і вживав алкогольні напої, а коли грошей на продовження гулянки забракло, вирішив пограбувати перехожих.

- У місті Павло напав на самотню жінку, - розповідає начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола БОНДАРЧУК. - Він побив потерпілу, а потім заволодів її мобільним телефоном, грошима та обручкою. Після цього спокійно повернувся до розважального закладу, пропив з друзями гроші й… знову пішов на “промисел”.

Другою жертвою розбійника стала 26-річна Надія. “Близько 12-ої години ночі я йшла з роботи, - сумно згадує Надія. - Коли підходила до маркету “Рікос”, побачила двох молодих людей, які сварилися на іншому боці вулиці. Один із них підійшов до мене і сказав, що хоче мене провести. Коли відмовилася, він перекрив мені дорогу і не пускав далі. Раптом почав бити кулаками по голові та обличчю, збив з ніг та намагався вирвати сумку. Тут і приїхала міліція”.

Як зауважив Микола Бондарчук, інспектори патрульної служби ще здалеку помітили бійку, а коли під’їхали ближче, побачили, що молодий чоловік сидить на жінці та б’є її.

Після затримання з’ясувалося, що у цей вечір чоловік скоїв напад на 38-річну Ангеліну. У нього вилучили речові докази - мобільний телефон та обручку. Проти Павла порушили кримінальну справу.

15.01.2009Марина НОНКА, ВЗГ УМВС



Рівне-Ракурс №10 від 15.01.2009p. 
На головну сторінку