Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №379 від 15.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Земельний аукціон

Черговий земельний аукціон оголосила Демидівська районна державна адміністрація. Передача права оренди строком на 10 років земельних ділянок, які розташовані на території Боремельської сільської ради за межами населених пунктів для будівництва баз відпочинку, відбудеться 22 січня 2009 року в приміщенні зали засідань райдерж-адміністрації.

Негода на Рівненщині

Внаслідок складних погодних умов, зокрема, ожеледиці, поривів вітру та через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач, на Рівненщині знеструмлено 21 населений пункт. Наразі електрику відновлюють аварійні бригади обленерго.

Снітчук з’вився

у Костополі

У районному краєзнавчому музеї міста Костопіль діє персональна виставка колекціонера Олександра Снітчука, яка зображує життя релігійних громад міста до початку Другої світової війни.

На стендах розміщені портрети людей, які розкривають рід їхніх занять, релігійно-культові предмети, періодичні та друковані видання і монети. Автора з цією колекцією запрошено до Рівненського обласного краєзнавчого музею та до музею Березного.

Нагорода за успіхи

Нещодавно у науково-методичному центрі Радивилова відбулася зустріч обдарованих дітей із головою райдержадміністрації Ігорем Полетком.

Сорок сім дітей-призерів олімпіад різного рівня з міських та сільських закладів освіти отримали подарунки, а восьмеро з них, які мають перемоги одразу у декількох олімпіадах - ще й енциклопедії.

Передача естафети

Днями Рівненщина прийняла від Житомирської області загальноукраїнську естафету “Слава визволителям Вітчизни”. Відбулася зустріч делегацій та передача естафети на межі Рівненської та Житомирської областей за участю заступників голів облдержадміністрацій, голів Корецької та Новоград-Волинської райдержадміністрацій, ветеранських організацій.

Здоровим бути модно

Минулого тижня у Сарненському районі провели низку заходів, що пропагують здоровий спосіб життя, під назвою “Я обираю життя”.

Організатором заходу став відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації. В його проведенні взяли участь громадяни, які небайдужі до проблем найпоширеніших шкідливих звичок людства.

Над студентами проводитимуть експерименти

Студенти-бакалаври Острозької академії зі спеціальності “психологія” у певних дослідницьких проектах проведуть експериментальні дослідження того, яким чином людина сприймає інформацію про дійсність та використовує її у своєму житті. Дослідження проходитимуть у новій лабораторії когнітивної психології, яку створили при кафедрі психолого-педагогічних дисциплін.

15.01.2009Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 15.01.2009p. 
На головну сторінку