Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №380 від 22.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Післямова

Новий рік - нові сподівання

(Закінчення. Початок в попередньому номері.) Дивним чином так склалося, що минулий рік став майже для всіх спортивних клубів Рівного роком певних кардинальних змін. Для когось ці зміни були зі знаком “плюс”, для когось - із діаметрально протилежним “мінусом”.

Спробуймо згадати ці зміни, а де вдасться, зрозуміти їх можливі наслідки.

Краще один раз програти-0:9, аніж дев’ять разів по - 0:1

Минулий сезон для МФК “Рівне” просто зобов’язаний був завершитися тріумфом із “золотим відблиском”. Лише дві незрозумілі поразки змінили довгоочікуване золото на срібні медалі. Проте новий сезон команда розпочала у вищій лізі, що вже є немалим успіхом.

Перші матчі в еліті обернулися для рівнян провалом. Тривалий час команда не могла набрати жодного очка. Але все приходить з досвідом. Згодом серія поразок змінилася серією перемог. Команда прогнозовано бореться за виживання у вищій лізі і, найімовірніше, ця боротьба буде успішною. Отож, молодим футболістам слід якнайшвидше забувати поразки - 0:5 від “Марріона” та “Планети” і - 0:9 від “Енергії”, та сконцентруватися на боротьбі із головними конкурентами. Наприклад, з майбутнім суперником у чемпіонаті - сумським “СумДУ”.

Працюємо на перспективу

Після декількох поспіль успішних сезонів, коли “Регіна” незмінно боролася у плей-офф за вихід у волейбольну Суперлігу, команду покинув тренер (Валерій Пархоменко) та декілька провідних гравців (зокрема, Підгурська та Альошко).

Цього року рівненський клуб покладається, здебільшого, на талант власних юних вихованок. Наразі, гірше “Регіни” виступає лише відвертий аутсайдер - білоцерківський “Спортліцей” та донецька “Медіка”. Чи побачимо ми помітний прогрес у грі команди? Усі її шанувальники на це сподіваються. Проте, схоже, нинішній чемпіонат для “Регіни” завершиться на незвично низькій позиції.

У тіні популярніших сусідів

Підтримуючи місцевих грандів “Пульсар”, “Регіну”, МФК “Рівне”, дуже часто уболівальники ігнорують, або забувають про менш популярні клуби. Однак іноді ці “менш популярні” здобувають набагато гучніші перемоги.

Жіночий баскетбольний клуб “Сузір’я” продовжує лідирувати у своїй підгрупі першої ліги чемпіонату України.

Значного прогресу у своєму розвитку досягли регбійний клуб “Рівне” та софтбольно-бейсбольний клуб “Західний вогонь”.

Величезний крок вперед зробив і гандбольний клуб “Рівне”. Минулої весни рівнянки впевнено виграли першу лігу і отримали підвищення у класі. Тепер же ГК “Рівне” лідирує у вищій лізі і планує на цьому не зупинятися.

22.01.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.01.2009p. 
На головну сторінку