Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №380 від 22.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Дівчинку вбила халатність матері

Виклик… Вигоріла підлога… Мертве тіло трирічної дитини… І мати - в сільському “ресторані”.

15 січня до чергового диспетчера Корецького райвідділу ГУ МНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Бриків. Після проведеної розвідки вогнеборці побачили лише квадратний метр вигорілої біля печі підлоги, а ще за хвилину - знайшли тіло дитини.

- Відновлюючи передумови страшної трагедії, працівники МНС встановили, що в будинку проживала лише мати з трирічною донькою, - розповідає інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро МЕ-ЛЬНИК. - Наталія виховувала дитину без чоловіка, не працювала та полюбляла випити. У місцевих “генделиках” вона була частим гостем. Зі слів голови сільської ради, сім’я перебувала на обліку, як неблагополучна, матір навіть намагалися позбавити батьківських прав.

Рятувальники встановили, що причиною пожежі стала неправильна експлуатація пічного опалення, а саме - з відритої печі на підлогу випала палаюча жарина та почала тліти, в результаті утворився смертоносний чадний газ, від якого й загинула дитина.

Того вечора Наталя не зрадила своїм смакам - залишивши дитину вдома саму, відпочивала у сільському “ресторані”...

Це вже другий випадок загибелі дітей з початку цього року. Нагадаємо, що 9 січня у Володимирецькому районі через дитячі пустощі з вогнем загинула 4-річна дівчинка. Шановні батьки, розповідайте дітям про небезпеку забав з вогнем!

22.01.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.01.2009p. 
На головну сторінку