Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №380 від 22.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Офіс-2009

“Квазар-Захід”: “Разом –до досконалості!”

“Квазар-Захід”: “Разом –до досконалості!”

Дмитро КОРСЕКО: “Головна мета - забезпечення ефективного бізнесу наших клієнтів на базі надійних комп’ютерних технологій”

Компанія “Квазар-Захід” працює на регіональному ринку продажу і сервісного обслуговування комп’ютерів та оргтехніки всього три роки. Однак, незважаючи на “дитячий” вік, вже встигла зарекомендувати себе надійним партнером як державних установ, комерційних та банківських структур, так і населення (зокрема, студентської молоді, яка не уявляє свого життя без пошуку інформації в Інтернеті та віртуального спілкування з викладачами і друзями). Секрет популярності компанії - в індивідуальному підході до кожного клієнта й оперативному та професійному вирішенні всіх його проблем. Запрошуємо читачів до розмови з директором ТОВ “Квазар-Захід” Дмитром КОРСЕКО (на фото).

- Пане Дмитре, розкажіть про пріоритетні напрями діяльності Вашої компанії.

- Наш колектив займається комплексним обслуговуванням офісної та домашньої комп’ютерної техніки. А це:

• Допомога у виборі необхідної конфігурації, продаж як самої техніки (комп’ютери, принтери, сканери тощо), так і програмного забезпечення.

• Проектування і монтаж комп’ютерних мереж, у тому числі структурних кабельних систем із термінальним доступом.

• Навчання працівників підприємства або приватних осіб ефективному використанню всіх видів техніки.

• Захист комп’ютерної техніки від несанкціонованого доступу і вірусів (шляхом установки необхідного програмного забезпечення).

• Повне сервісне обслуговування: профілактичні роботи, при необхідності - модернізація і ремонт техніки.

Ми сформували команду професіоналів, яка минулого року пройшла сертифікацію в компанії “Альянс технолоджіз”, що дає нам право надавати гарантії на СКС до 25 років. Головна мета - забезпечення ефективного бізнесу наших клієнтів на базі надійних комп’ютерних технологій.

- Якими критеріями слід керуватися, купуючи комп’ютери й оргтехніку для офісу чи дому?

- Раджу купувати тільки брендові товари, тобто якісні й надійні комп’ютери, ноутбуки й оргтехніку провідних світових виробників. Можливо, вони трохи дорожчі, але служитимуть довше. Напевне, не всі в Рівному знають, що “Квазар-Захід” є сервісним центром компанії “Acer”, яка займає четверте місце у світі по виробництву персональних комп’ютерів. Продукція “Acer” вирізняється найвищим рівнем якості й надійності, підтвердженим численними тестами на безперебійну роботу, а також міжнародними стандартами якості й безпеки. Але придбавши техніку ОКІ, МКС, Квазар-Мікро, також не прогадаєте: своєю надійністю вона надовго завоювала симпатії українських споживачів. До речі, ми також здійснюємо її продаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування.

- Сьогодні стрімко розвиваються комп’ютерні мережі, побудовані на термінальному доступі клієнтів. Чим вони приваблюють Ваших замовників?

- Відповідь проста: термінальні структурні кабельні системи (СКС) здатні повністю задовольнити вимоги бізнесу до інформаційних технологій при мінімальних витратах. Головним елементом для організації робочого місця користувача є “тонкий клієнт” - максимально спрощений комп’ютер, в якому немає жодної рухомої деталі: ні вентилятора, ні жорсткого диска, ні оптичного приводу. Такий комп’ютер забезпечує високу надійність (нормальний строк експлуатації сягає 8-10 років), простоту обслуговування, в 10 разів менше енергоспоживання, безпеку та збереження інформації, суттєве підвищення продуктивності праці. Можу запевнити потенційних клієнтів, що наші фахівці швидко та якісно спроектують і зроблять монтаж та настроювання СКС будь-якої складності. До початку монтажних робіт замовник отримує докладний опис проекту, кошторис на необхідні матеріали й обладнання, технічну документацію. Після завершення монтажу комп’ютерної мережі замовникові надаються гарантії. Ми пишаємося тим, що корпоративні клієнти компанії “Квазар-Захід” - солідні державні установи, комерційні та банківські структури Рівного - вибрали нас саме завдяки професійному проектуванню, впровадженню та сервісному обслуговуванню СКС.

- Ваші побажання нашим читачам на завершення розмови.

- Попри економічну кризу, ми активно ростемо самі й допоможемо вам не зупинитися на досягнутому. Якщо ви маєте намір придбати сучасну оргтехніку, звертайтеся до нас: ви одержите оптимальне співвідношення високої якості та прийнятної ціни. Нині ви бережете гроші до кращих часів, але товар навряд чи стане дешевшим, виходячи з курсових прогнозів валютного ринку на 2009 рік. Тож купуйте оргтехніку сьогодні, щоб не прогадати завтра. І не забувайте також, що сервісний центр компанії “Квазар-Захід” виконує діагностику та ремонт комп’ютерів, ноутбуків, принтерів, копіювальних апаратів, цифрових фотокамер, іншої складної оргтехніки провідних світових виробників.

ТОВ «Квазар-Захід»

33014, м. Рівне, вул. Княгині Ольги, 5, офіс 416;

тел.: (0362) 62-10-63, факс: (0362) 62-11-37;

e-mail: info@kvazar-west.com

22.01.2009Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 22.01.2009p. 
На головну сторінку