Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №381 від 29.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Йолки-палки-лавочки”

Незабаром у Рівному з’являться нові лавки. Їх зроблять з новорічної ялинки, яку демонтували 24 січня. Комунальники стверджують, що викидати на смітник стільки деревини - задоволення не з дешевих. Тому іграшки, які прикрашали ялинку і були зіпсовані за ці свята, разом із “колючим” гіллям використають для обігріву, а стовбур “пустять” на дошки.

Тарифи на проїзд знизять?

87 відсотків мешканців міста підтримали ініціативу активістів “Народної Самооборони” знизити тариф на проїзд у міському транспорті до 1,25 гривні. Дослідивши складові тарифу, активісти та експерти “Народної Самооборони” дійшли висновку, що навіть якщо вартість дизпалива досягне шести гривень за 1 літр, тариф у розмірі 1,25 гривні забезпечить рентабельність для перевізників.

Відповідного листа отримав міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Документ відразу пішов на опрацювання в управління економіки. Якщо експерти встановлять, що тариф 1,25 гривні обґрунтований, ціна на проїзд у маршрутках зміниться. Хоча у міському управлінні транспорту і зв’язку вважають, що тариф навпаки потрібно підвищувати.

Театр залишиться наземним

- Ніякої загрози підтоплення облмуздрамтеатру чи обвалу території навколо нього немає, - запевняє начальник міського управління капітального будівництва Олег ГЕРМАН. - Опади стікають у виритий котлован і всмоктуються у землю.

Нагадаємо, що ще на початку минулого літа на місці будівництва підземного містечка другої черги, що на Театральній, знайшли археологічні раритети. Роботи призупинили, а проведення археологічних розкопок відбувалося за кошти фірми-забудовника “Інтергал-Буд”. За словами Олега Германа, підземне містечко таки з’явиться, а роботи відновляться, тільки-но фірма узгодить усі необхідні документи у Києві.

29.01.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.01.2009p. 
На головну сторінку