Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №382 від 05.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпека

Батько та син померли у ліжку

Батько та син померли у ліжку

Алкоголь… Розслаблення… Бажання на мить заплющити очі… Недопалок випадає з пальців… Пожежа… Смерть. Серед загальної кількості пожеж, під час яких гинуть люди, найбільше трагедій трапляється внаслідок куріння в ліжку, до того ж, після вживання спиртних напоїв. Ось так, абсолютно безглуздо, ми втрачаємо не лише майно, але й життя.

Нещодавно в одноповерховому житловому будинку села Чудля Володимирецького району через необережність при палінні загорілося спочатку ліжко, а потім і дерев’яна підлога. І хоча пожежа не набула значних розмірів і швидко була приборкана рятувальниками МНС, задимлення, що виникло, призвело до загибелі власника будинку Миколи та його 30-річного сина Анатолія.

- Встановлюючи передумови трагедії, працівники МНС дізналися від голови сільської ради, що пенсіонер та його син постійно пиячили, власних сімей не мали та не працювали, - розповідає інспектор центру пропаганди у Рівненській області Микола ПРОКОПЧУК. - Не виключено, що у переддень трагедії вони перебували в нетверезому стані. Затьмарена алкоголем свідомість одного із випивох відмовилась адекватно реагувати на небезпеку, яка причаїлась у запаленій в ліжку цигарці. Розморені алкоголем та дрімотою руки не втримали недопалок, який, впавши на матрац, запалив його. А їдкий дим завершив справу.

05.02.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 05.02.2009p. 
На головну сторінку