Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №384 від 19.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чоловікам на замітку

Оргазм гальмує ген зради

Оргазм гальмує ген зради

Як відомо, кожен чоловік мріє, бажає чи хоче, щоб його дружина одночасно: і смачно готувала, і доглядала дітей, була привітною, роботящою і веселою, та ще... шльондрою в ліжку. Звісно, не шльондрою буквально, а щоб його задовольняла, вважаючи найкращим коханцем у світі. Даст іст фантастіш? Не зовсім. Виявляється, такі жінки є. Вони не мають проблем з оргазмом, а навпаки - отримують феєричну розрядку з коханим чоловіком. Та таку, що непритомніють від задоволення мало не на півгодини. Понад те, їх влаштовує лише один і той самий чоловік. Сексологи та й не тільки називають їх супержінками. І якщо комусь із сильної статі кортить знайти таку жінку, то він витратить на пошуки чимало часу. Чи не будуть ці пошуки згаяними роками, Ракурс Інтиму допитувався у рівненського психолога Андрія ВЛАСЮКА:

- Хм, знайти таку жінку ой як непросто. Проте пошуки виправдають себе. По-перше, вона завжди отримує оргазм, що вже є великим плюсом. По-друге, її розрядка завжди емоційно сильно та яскрава, підносить чоловічу самооцінку на найвищий щабель. І це налагоджує тісний інтимно-духовний зв’язок. Та найцікавіший момент - після оргазму жінка впадає в транс аж до непритомності. Стан самозабуття триває немало - хвилин із двадцять. Отямившись, супержінка відчуватиме до свого партнера відданість та вдячність за відчуте блаженство.

- І що, так завжди? Жодних проблем? Вдень працює, вночі мало не вмирає... Якась супердрама, а не супердама...

- Найперше проблеми є для чоловіків, бо таку жінку вкрай важко затягнути в постіль.

- Виходить, кожна, яка не лягає в ліжко на першому-другому побаченні, і є супержінка?

- На жаль, ні (посміхається). Не слід в кожній, хто відмовляється від залицянь, вбачати супержінку. Якщо вам сподобалася дівчина чи жінка, варто познайомитися з її подругами чи колежанками, щоб розпитати про її дитинство, попередніх чоловіків чи коханців та навіть про стосунки з батьками.

- Це вже за Фрейдом. Важко уявити чоловіка, який би гаяв час на такі психологічні розвідки.

- Ну так, на це спроможні непересічні чоловіки. Саме для них, для таких мисливців за супердамами, існують, так би мовити психологічні дослідження у вигляді своєрідної пам’ятки:

дівчина почала інтимне життя не рано, а десь після 22-23. І відразу мала оргазм, бо відчула неймовірне задоволення від фізичної близькості з чоловіком. Адже до решти середньостатистичних жінок лібідо приходить не відразу, а розвивається з роками.

Ще одне: у дитинстві вона багато мастурбувала, але без фантазій про груповий секс чи щось подібне, а просто уявляла якогось віртуального чоловіка.

Найімовірніше, вона виховувалася без батька, матір’ю-одиначкою, тож у них довірливі стосунки у всьому, зокрема й щодо сексу.

У супержінок міцне здоров’я, бо під час бурхливого оргазму в кров потрапляє втричі більше корисних елементів - еритроцитів, лімфоцитів тощо, аніж зазвичай. Легені теж чудово вентилюються, тому хвороби дихальних шляхів геть відсутні.

Утім, вони не йдуть на інтим легко, бо знають про свою особливість - непритомніти під час чи після оргазму. Кому цікаво втратити свідомість десь у лісі, на пляжі чи в автомобілі, хай і дорогому. Отже, віддаються вони тому, кого добре вивчили, хто до них наполегливо залицявся. Зрештою, вона зрозуміє та відчує, що хочуть саме її.

Узагалі ж такі жінки в масі своїй люблять чоловіків, добре до них ставляться, вони інтуїтивно проникають у чоловічу психологію та розуміють їх. І саме таких жінок чоловіки ніколи не зраджують. А навіщо, коли сексуальна енергія дружини чи подруги гальмує розвиток гена невірності. Як підтверджують кардіологи, в чоловіка супержінки (дружини) практично не буває проблем із серцем.

19.02.2009Ольга ІВАНЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2009p. 
На головну сторінку