Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №385 від 26.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перегони

П’яний п’яному не водій

П’яний п’яному не водій

Коли працівники ДАІ помітили автомобіль “Ніссан”, який підозріло рухався дорогою, то відразу вирішили його зупинити. Однак водій легковика вимогу про зупинку проігнорував…

Збільшивши швидкість, він почав “тікати” від правоохоронців, неодноразово порушуючи правила дорожнього руху. На регульованому перехресті водій “Ніссана” проїхав на заборонений сигнал світлофора. Зрештою, за перехрестям порушник, не впоравшись з керуванням, в’їхав у пішохідне огородження.

- Пізніше вартові доріг дізналися, що за кермом автомобіля перебував 36-річний рівнянин Олександр, - розповідає інспектор сектора зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС Руслан ПАНАСЮК. - У салоні сидів пасажир Василь, його товариш та власник автомобіля. Обидва чоловіки були у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердили й лікарі. Будь-яку інформацію в Олександра працівникам ДАІ отримати не вдалося, оскільки той перебував у шоковому стані.

На порушника працівники ДАІ склали відразу три адмінпротоколи: за незупинку працівникам ДАІ, керування автомобілем у нетверезому стані та скоєння ДТП. Окрім цього, на власника автомобіля, Василя, також був складений адмінпротокол за передачу транспортного засобу особі, яка перебувала у нетверезому стані.

Загалом за минулі вихідні працівники ДАІ склали адмінпротоколи на 65 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

26.02.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.02.2009p. 
На головну сторінку