Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №385 від 26.02.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Неймовірно, але факт

Віктор Матчук пересяде в інвалідний візок

Віктор Матчук пересяде в інвалідний візок

Таким чином голова облдержадміністрації відреагував на стан виконання Указу Президента “Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов для життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями”.

На засіданні колегії облдержадміністрації настрій губернатору зіпсували міський голова Дубна Леонід ДУТКО та голова Здолбунівської райдержадміністрації Любомир КІНАХ. У поданих ними звітах виявилося чимало неточної інформації про кількість встановлених пандусів. У Здолбунові лише 9 відсотків від тих, що встановлені, відповідає нормам. На що голова Рівненського обласного об’єднання Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” Віктор ОЛЬХОВИК зазначив, що він готовий особисто підказати, які пандуси варто встановлювати, а які - ні.

- Для того, щоб ви не перероблювали те, що зробите, - підтримав ідею губернатор, - всі голови райдержадміністрацій та міськвиконкомів разом зі мною проведуть день в інвалідних візках, щоб особисто відчути, як живеться людям з фізичними вадами.

Але пропозицію закрити очі пов’язками, аби відчути себе ще й незрячим, Віктор МАТЧУК відхилив.

- Для цього у нас немає спеціальної підготовки, - зазначив він.

26.02.2009Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.02.2009p. 
На головну сторінку