Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №387 від 12.03.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мода весна-літо 2009

Зустрічаємо новий сезон стильно!

Зустрічаємо новий сезон стильно!

Жіночність присутня у всьому: від крою до аксесуарів, стильно виглядають світлі кольори, змішані стилі.

Найбільш модними кольорами весни 2009 є: червона фуксія, лососевий, синій, смарагдово-зелений, цитрусово-зелений, лимонний, лавандовий, сланцево-сірий, попелясто-рожевий, колір дині, бузку, синьої сливи. І, звісно ж, навесні 2009-го в моді буде золото, що приходить на зміну сріблу. Рожевий колір повертається, щоб відтінити першу золотаву засмагу і внести в наше повсякденне життя трохи романтики.

Що обов’язково потрібно купити?

Сукня - вечірня, повсякденна, на роботу, на прогулянку - на ваш смак - неодмінно повинна бути в гардеробі. Силует - від вільного до облягаючого фігуру.

У моду цієї весни знову входить міні, короткі спідниці повертаються навіть в офіційний одяг.

Сміливо увірвалися в сучасну моду картаті тканини, знову актуальні прозорі сорочки і жакети, а штани стали більш строгими та лаконічними. Жакети модні короткі, ледь вище талії, вільного покрою, з вишивкою, складками, мереживами.

Стиль джинсів трохи змінився й у моді зараз вузькі брючки, ніякого кльошу, стрази - майже відсутні.

У весняних колекціях багато трикотажних речей - від легких суконь, що облягають, до багатошарових мішкуватих бріджів.

Вечірні сукні підкреслюють спину, ділянку декольте. Оголені плечі, відкрита спина і вирізи різноманітних форм, покрою, навіть асиметричних, є ключовими моментами вечірньої сукні цього сезону.

Абсолютний хіт сезону - білі брюки. До них пасуватимуть розкішні пояси.

У жіночному гардеробі буде дуже доречною біла сукня. Вона може бути зі складками, з білою англійською вишивкою або з чорними принтами.

В усіх колекціях весняної моди виділяється одяг з асиметричною горловиною. Це може бути сукня, топ - що завгодно.

Символом весни в моду знову входять спідниці-балони, спідниці-дзвони та спідниця А-силуету.

Колготи від 40 до 70 ден - ідеальний варіант до весняного одягу. Всі відтінки сірого присутні у цьому атрибуті модного сезону. Колготки будуть не тільки гладкими, але й з визначеною вив’язаною фактурою, з мереживними квіточками, із сіткою, навіть із люрексом.

У цьому сезоні взуття вражає своєю висотою і формою!

Яскраві кольори, фігурні та різьблені каблуки, а також у вигляді конуса, вежі, скошені під кутом, тонкі, хвилясті, товсті дерев’яні, прикрашені стразами.

Аксесуари навесні повинні бути масивними та яскравими.

У сезоні весна-літо 2009, як і зазвичай, у моді найрізноманітніші окуляри, але при виборі цього аксесуару радимо притримуватися трьох головних характеристик: форма, лінза і колір.

1. Форма. Актуальними знову стають окуляри великих розмірів, але вони повинні бути “збалансованими” і відрізнятися від “величезних масок” попереднього сезону.

2. Скельця окулярів повинні бути дуже затемненими.

3. Забарвлення окулярів мають переливатися. Особливо модним буде “металік”, у тому числі й із використанням золотого блиску.

Весна 2009 року злилася з природою й узяла від неї саму сутність: яскравість, соковитість, тепло землі, трав, кольори і прохолоду чистого повітря та морської води. Мода 2009 обіцяє комфорт і максимальну жіночність.

Будьте чарівними цього сезону і завжди!

12.03.2009



Рівне-Ракурс №10 від 12.03.2009p. 
На головну сторінку