Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №388 від 19.03.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вимагання

Столичні “пацани” виявилися рівненськими хлопцями

Одного вечора незнайомі столичні “круті” хлопці, як вони самі представилися, вдерлися до оселі пана Валерія, який проживає в селі Малатин Гощанського району. Пояснили, що мають певні претензії до сина господаря, який, мовляв, образив їх колегу в місцевому сільському клубі.

Щоб не забирати багато часу, пояснили, що задля візиту витратили не лише свій дорогоцінний час, але й гроші на дорогу. Тому Валерій має повернути їм півтори тисячі доларів. Для чоловіка названа цифра виявилася фантастичною.

Тому хлопці силою витягли господаря з хати та почали погрожувати. Зав’язалася бійка. Непроханих гостей намагалася втихомирити й господиня, але все було марно. Від безвиході Валерій, обороняючись, схопив ножа та затиснув одного з нападників у кутку літньої кухні.

- Тим часом його менша дочка непомітно для грабіжників вибігла з хати та садками помчала до будинку сільського голови Василя ГЕНЕРАЛЬЧУКА, - розповідає Ярослав МЕЛЬНИЧУК із прес-служби УДАІ. - Останній відразу повідомив правоохоронців та поспішив на допомогу односельцю.

У цей час у господарстві Валерія вирували справжні пристрасті, але, почувши про міліцію, молодики накивали п’ятами, прихопивши з собою два мобільних телефони, які лежали на столі. Таксі, в яке вони сіли, зникло у невідомому напрямку.

Про вимагання та пограбування інспектор з дізнання ВДАІ Гощанського райвідділу міліції Андрій ВІЮК дізнався від чергового. Разом із напарником вони вирішили розпочати оперативно-пошукові заходи в районі найімовірнішого перебування підозрюваного авта. Незабаром вони його таки помітили. Зупинивши авто, інспектори затримали двох молодиків, що знаходилися в салоні. Під час огляду автомобіля правоохоронці вилучили мобільні телефони, які нападники забрали в оселі Валерія.

Наразі підозрювані доставлені до ізолятора тимчасового утримання. Ними виявилися жителі Рівного. Один із чоловіків вже мав проблеми з законом. Наразі з затриманими спілкується слідчий.

19.03.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.03.2009p. 
На головну сторінку