Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №388 від 19.03.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

В “Україні” немає “дизайну”

Віднедавна рівненська філія “Відкритого міжнародного університету розвитку людини “Україна” не випускає дизайнерів. Ліцензію серії АВ №395863 на підготовку бакалаврів з напряму підготовки 6.020200 (6.020207) “Дизайн” анулювали. Таке рішення Міністерство освіти і науки України прийняло на підставі виявлених порушень ліцензійних умов надання освітніх послуг у сфері вищої освіти. Студенти, які зараз навчаються за вищезгаданою спеціальністю, зможуть продовжити навчання у базовому виші.

У Рівному не будуть палити?

Відомо, що новообраний міський голова Володимир Хомко - не палить. Чи не це стало визначальним чинником для створення Антитютюнової коаліції, яка за останній час активізувалася.

Тепер її учасники пропонують міській владі звільнити Рівне від паління: заборонити палити в громадських місцях, на майдані Незалежності та Театральній площі, а також зобов’язати директорів підприємств зробити свої установи вільними від паління. Отож, наступна сесія Рівнеради має таки відповісти на запитання: куримо вільно чи ховаємося по кутках.

Рівнеенерго сіло за парти

Минулого вівторка в приміщенні СШ№23 пройшов презентаційний урок з енергобезпеки. Таким чином енергопостачальна компанія ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” та управління освіти Рівненського міськвиконкому розпочали уроки цього напрямку в школах Рівного. Вони триватимуть до початку канікул, а закінчаться проведенням Єдиного Дня Електробезпеки у всіх школах Рівненської області.

Харків’яни приїхали домовитися

Досі триває ярмарок, відкритий на майдані Незалежності. Понад 50 підприємств та підприємців Харкова демонструють та продають свої товари. Це переважно одяг та текстиль. До них приєдналися і наші, рівненські виробники. Відвідувачів вирішили зацікавити натуральними продуктами, на кшталт меду.

Харків’яни зізнаються, що такі ярмарки проходять по всій Україні, а оскільки мешканці регіону мають можливість на власні очі побачити продукцію, коло споживачів зростає. Розраховують вони на схвальні відгуки про товар і від жителів Рівного.

Ми готові до війни

Такого висновку дійшла комісія Головної інспекції Міністерства оборони України в результаті перевірки 13-го армійського корпусу. Висновок - управління корпусу готове до виконання завдань за призначенням.

Поряд із поліпшенням умов зберігання і технічного стану озброєння, військової техніки та матеріальних засобів, працівники інспекції зафіксували і ряд проблем, серед яких - військова дисципліна і правопорядок.

Матчук і Хомко шукають альтернативу в… Швеції

Голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук та міський голова Рівного Володимир Хомко до кінця поточного тижня перебуватимуть у Стокгольмі. Під час службового відрядження вони мають на меті вивчити досвід у розбудові надійних енергосистем та використанні альтернативної енергетики на базі Королівського інституту технологій.

19.03.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 19.03.2009p. 
На головну сторінку