Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №389 від 26.03.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смертельна загроза

Пожежа у Костополі забрала життя жінки

Пожежа у Костополі забрала життя жінки

У той трагічний вечір у квартирі перегоріла лампочка і 91-річна господиня Феодосія запалила свічку. Вона поставила її в пластикову пляшку, а сама лягла відпочивати. Згодом палаючий недопалок впав на стіл, від цього зайнялися скатертина, телефон та інші речі домашнього вжитку...

18 березня близько дев’ятої години вечора мешканців дев’ятиповерхового будинку в Костополі неабияк стурбував запах диму, що поширювався під’їздом. На щастя, двома поверхами вище проживав працівник Костопільського райвідділу МНС Руслан ГЕРГЕЛЮК, до якого за допомогою і звернулися стривожені люди. Руслан терміново сповістив черговий підрозділ МНС, а сам спустився на сьомий поверх. На дзвінки та стукіт у двері ніхто не відповідав, тоді рятувальник вибив двері та увійшов до оселі.

- У цей час на допомогу прибув черговий підрозділ МНС, - розповідає інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро МЕЛЬНИК. - У задимленій квартирі вогнеборці почули стогін людини - у житловій кімнаті на підлозі біля ліжка з численними опіками на тілі лежала господиня. Рятувальники негайно винесли потерпілу на свіже повітря та передали працівникам швидкої допомоги. Жінку з термічними опіками обличчя, шиї, рук, тулуба та стегон (загалом - близько 75 відсотків тіла), у важкому стані терміново доставили в реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні. Пожежа була швидко ліквідована.

Наступного дня від отриманих опіків старенька жінка померла в лікарні.

26.03.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.03.2009p. 
На головну сторінку