Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №390 від 02.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Реалії життя

Дубенські Бонні і Клайд сядуть до тюрми?

Поки невідомо, де саме познайомилися 25-річна Тетяна і 23-річний Олексій. Найімовірніше - в одному з дубенських ігрових залів, де працювала дівчина. Юнака ж туди часто приводив азарт і бажання зірвати дармовий “куш”. Щоправда, виграти серйозну суму досі не щастило. От і вирішили знайомі забрати “джек-пот”, інсценувавши пограбування. А щоб довести задум до логічного завершення, Тетяна активно допомагала міліції шукати грабіжників...

Повідомлення про пограбування залу гральних автоматів на вулиці Залізничній у Дубно надійшло до чергової частини райвідділу міліції вранці. Заявницею виявилася працівниця розважального закладу. За словами начальника сектора карного розшуку Дубенського МВ УМВС Федора ЮЩУКА, на місці події з’ясували, що з сейфу грального клубу зникли гроші - приблизно 30 тисяч гривень. У першу чергу під підозрою опинилися постійні відвідувачі закладу, в тому числі й 23-річний дубенчанин. І невдовзі вони таки вивели Олексія і Тетяну на чисту воду.

- О сьомій ранку охоронець залишив зал гральних автоматів, де вже не було відвідувачів, - розповідає Федір Ющук. - До приміщення зайшов знайомий працівниці. Громадянка сама віддала йому гроші, після чого він бризнув їй в очі з газового балончика (охоронець залишив його разом із форменим одягом для напарника за стійкою). Таким чином спільники інсценували пограбування. Також чоловік заволодів двома мобільними телефонами - службовим і своєї спільниці, та газовим балончиком. На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи щодо даних громадян.

- Ось так невдало для молодих дубенчан закінчилася їхня афера, - підсумовує Марина НОНКА з ВЗГ УМВС. - Черпаючи натхнення з історій на зразок романтичних пригод Бонні і Клайда, вони не врахували одного: у житті за злочини доводиться платити. І часто - власною свободою.

02.04.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2009p. 
На головну сторінку