Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №390 від 02.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“101”

Трирічна дитина підпалила квартиру?

Трирічна дитина підпалила квартиру?

Трирічна дитина мирно бавилася в сусідній кімнаті, аж раптом батьки почули крики сина та негайно кинулися до нього. В кімнаті, де грався малюк, горіла шафа, дорослі спробували самотужки загасити полум’я, проте в них нічого не вийшло…

Про те, що 30 березня у Рівному, в дев’ятиповерховому будинку на вулиці Мельника,8, сталася пожежа, знав мало не весь мікрорайон Північний. З вікна дев’ятого поверху вирувало полум’я, а весь житловий будинок поступово наповнювався димом.

- За сигналом “Тривога” до місця виклику негайно виїхали три відділення чергової варти рятувальників та оперативно-координаційний центр Головного управління МНС, - розповідає інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро МЕЛЬНИК. - Спочатку одна група вогнеборців в апаратах захисту органів дихання приступила до ліквідації пожежі, інша ж, щоб не допустити поширення вогню на сусідні помешкання, подавала воду за допомогою пожежної автодрабини.

Двадцяти хвилин вистачило, аби повністю загасити полум’я та остаточно впоратися з пожежею. І хоча ніхто не постраждав, вогонь встиг знищити в квартирі речі домашнього вжитку та закоптити стіни.

Наразі причину пожежі та збитки з’ясовують фахівці державного пожежного нагляду МНС, проте попередньою версією пожежі рятувальники вважають саме дитячі пустощі з вогнем.

02.04.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2009p. 
На головну сторінку