Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №390 від 02.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гвалт!

Що не поділили Юхименко та Кучерук?

Що не поділили Юхименко та Кучерук?

Керівник фракції БЮТ в обласній раді Микола КУЧЕРУК (на фото ліворуч) звинуватив голову фракції Партії регіонів Анатолія Юхименка у хабар-ництві, на що останній зажадав порушити кримінальну справу.

Депутати знову порушили тему очисних споруд, які перед продажем “Рівнеазоту” ввели до статутного фонду даного підприємства. Тоді в розмові й пролунала цифра - шість мільйонів гривень. Ці кошти під час приватизації обіцяв віддати області новий власник “Рівнеазоту” Дмитро Фірташ. Анатолій Юхименко засвідчив: “Після продажу підприємства шість мільйонів гривень віддали на розвиток сирітських будинків, якими всі захоплюються й донині”.

У відповідь Микола Кучерук звинуватив колегу-депутата у привлас-ненні тих грошей. “Юхименко та інші очільники області, коли були при владі, ввели в статутний фонд очисні споруди. І сказали, що, дійсно, вони отримали хабар - шість мільйонів, які пішли на розвиток сирітських будинків, про які ніде не було й згадки”, - декламував з трибуни пан Кучерук. Реакція регіонала була миттєвою: у присутності прокурора області й начальника міліції області та СБУ Анатолій Юхименко за даним фактом попросив порушити кримінальну справу. Та ніякої підтримки чи уваги від правоохоронців він так і не дочекався.

02.04.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2009p. 
На головну сторінку