Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №391 від 09.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Хоч технічна, але перемога

З виграшу розпочав весняну частину чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги “Верес”. Суперником рівнян у двадцять другому турі за календарем мав би бути ФК “Коростень”. Нагадаємо, що суперники вже двічі мірялися силами у рамках нинішнього сезону. Спочатку рівняни на “Авангарді” програли гостям у кубку України - 0:1, а потім, вже у чемпіонаті, взяли переконливий реванш у Коростені - 3:0.

Отож, вболівальники футболу чекали від першого весняного матчу захоплюючої боротьби, афіша поєдинку викликала чималий вболівальницький ажіотаж.

Проте на місцевих шанувальників найпопулярнішої гри чекало справжнє розчарування - поєдинок так і не відбувся.

Схоже, що фінансова криза добряче зачепила футбольний клуб “Коростень”. Приблизно за півгодини до очікуваного початку поєдинку керівництво команди з житомирщини повідомило рівнян про власну неявку на матч.

Проте певне дійство на стадіоні того дня таки відбулося. Суддівська бригада вивела футболістів “Вереса” на смарагдовий газон, а головний арбітр матчу дав одразу два свистки: стартовий і фінальний. На тому і розійшлися.

Таким чином команда Миколи Філіна здобула технічну перемогу і отримала чергові три очки у турнірній таблиці. Тепер “Верес” посідає дев’яту позицію у табелі прорангів.

Футбольний же клуб “Коростень” за неявку на матч, навпаки, було покарано зняттям трьох очок.

Констатуючи дані факти, не можна не згадати минулорічні події, коли у першому весняному матчі рівняни також отримали три очки без боротьби (тоді “Нафтовик” із Долини узагалі знявся зі змагань).

Наступний матч “Верес” проведе одинадцятого квітня у Вінниці проти тамтешньої “Ниви”.

09.04.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2009p. 
На головну сторінку