Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №391 від 09.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скасування

Тарифів для капіталістів не буде

Нацкомісія регулювання електроенергетики скасувала новий тариф на електроенергію для населення, яке споживає понад 400 кВт/год на місяць. Таке рішення було прийняте після спільної наради з Прем’єр-міністром України.

- Мені, як фахівцю, незрозуміле рішення голови Уряду, - говорить начальник рівненського представництва НКРЕ Володимир НИЧИПОРУК. - Скасування нових тарифів ще більше введе електрогенеруючі та енергопостачаючі підприємства у збитки. Адже вартість електроенергії не окуповується. Іншого шляху, як підняти тарифи, просто немає. Тим більше, що досі діє мораторій щодо підвищення тарифів для промислових споживачів. Кому-кому, а для цієї групи користувачів тарифи потрібно було переглянути у бік підвищення.

“Рівнеенерго” витратило чимало грошей для публікації у ЗМІ інформації про нові тарифи. Тепер їм знову треба витрачатися на матеріали про скасування рішення. А ці кошти, між іншим, їм ніхто не поверне.

Попри це, на офіційному рівні зазначається, що скасування тарифів пов’язане із величезною кількістю проблем, які обов’язково з’являться.

Що ж до самих енергопостачальних компаній, то вони таки погодилися, що зняти щомісяця покази приладів у кожного побутового споживача - просто нереально. Про що, врешті, населення й говорило напередодні.

09.04.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2009p. 
На головну сторінку