Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №391 від 09.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

ЗАТ “Житлобуд-6” - банкрут. Чиї тоді квартири?

Судову тяганину щодо права жити у власних квартирах мешканці гуртожитку по вул.Ві-дінській,10 переживають не один рік. Здавалося, крапку у цьому мала б поставити ліквідація ЗАТ “Житлобуд-6”, на балансі якого і перебував гуртожиток. Господарський суд Рівненської області припинив провадження у справі за позовом обласної прокуратури щодо визнання недійсним договору купівлі-продажу від 1993 року у частині придбання гуртожитку.

Втім, в органі приватизації застерігають - можуть виникнути проблеми. Справа у тім, що частина будівлі знаходиться у спільній власності фізичних осіб, приватних підприємців та юридичних осіб, іншу - використовує районне управління земельних ресурсів. Тобто, у користуванні мешканців залишилася якась частка будівлі. Яка саме - може встановити лише інвентаризація гуртожитку.

Проректором “водного” буде Ткачук

Відтепер проректором Національного університету водного господарства та природокористування з науково-педагогічної і навчальної роботи працюватиме доктор технічних наук, професор Олександр Ткачук. Його призначили за рекомендацією вченої ради та за погодженням з Міністерством освіти і науки.

До цього колишній випускник “водного” працював завідувачем кафедри міського будівництва та господарства університету.

Хомко хоче викликати міліцію

“1553” - за таким номером радить телефонувати міський голова Рівного усім, хто побачив на вулиці несанкціоновану торгівлю поблизу навчальних закладів. Так звані “бабусі” продають з рук не лише чіпси та зернята, але й цигарки “поштучно”. “Телефонуйте за вказаним номером, - зазначив Володимир ХОМКО, - вони перетелефонують мені, я ж відразу викличу міліцію”.

Рівненські призовники хворіють

Катастрофічним назвала стан здоров’я цьогорічних призовників заступник міського голови, голова призовної комісії Галина КУЛЬ-ЧИНСЬКА. За її словами, у поточному році юнакам і “косити” було не потрібно, оскільки ті мали цілий букет хвороб.

Попри те, що хлопців, які не придатні до служби в армії, було чимало, потрібну кількість призовників таки сформували.

До Рівного привезли гуманітарку з Баварії

Вже вдесяте до Рівного завітали представники товариства “Гуманітарна допомога Україні з Баварії”. Цьогоріч меценати привезли до обласного центру інвалідні коляски, лікарняні ліжка, білизну, дефрибілятор, одяг і взуття для дорослих та дітей, велосипеди тощо.

Гуманітарну допомогу надаватимуть: управлінню праці та соціального захисту населення міськвиконкому, притулку для неповнолітніх, Рівненському обласному ендокринологічному диспансеру та Рівненському міському будинку дитини.

09.04.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2009p. 
На головну сторінку