Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №391 від 09.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наша оздоровниця

“Червона калина” - Полісся перлина”

“Червона калина” - Полісся перлина”

Кожен має неабияку можливість відкрити безпосередньо для себе казковий куточок Рівненщини, де можна оздоровитися і змістовно відпочити. Ви мимоволі відчуєте безмежну любов людей, які створили і продовжують творити цю красу. Тому у кожну цеглинку, кожен камінчик, дерево, квітку, вони вклали частинку своєї лагідної і щирої душі. У цьому можна переконатися, побувавши в санаторії “Червона калина” - одній з найкращих оздоровниць по всій Україні.

На кожному поверсі, в кожному кабінеті, номері відчувається любов - любов до праці, до фаху, до людей, до життя. І цим, власне, все сказано.

Зрештою, найвибагливіші естети й гурмани, найприскіпливіші прихильники високих медичних стандартів, оздоровчої фізкультури і цікавого відпочинку з екзотичним присмаком, завітавши в “Червону калину”, у цьому пересвідчаться. А, переконавшись, порекомендують друзям і близьким, - адже тут завжди раді тим, хто любить життя та цінує здоров’я. Адже вкладати гроші у здоров’я - означає продовжувати життя, яке є найдивовижнішим з усіх земних чудес, дарованих нам Богом.

“Червона калина” - це сучасний санаторний комплекс зі зразковою гостинністю і першокласним рівнем сервісу, високопрофесійними медичними кадрами і сучасним устаткуванням, що забезпечує комфортний відпочинок і повноцінне санаторно-курортне лікування.

До послуг гостей санаторію - досвідчені фахівці-медики, унікальні цілющі мінеральні води та широкий спектр лікувально-оздоровчих процедур, затишні й комфортабельні номери, спортивні майданчики, сауна, більярд, тенісний корт, тренажерний зал та незрівнянне озеро.

Своєю природною красою вас вразить прекрасно впорядкований природний парк санаторію. Сосни, ялинки, дуби-велетні і стрункі красуні-берізки, оточуючи корпуси санаторію, роблять цю дивовижну місцину ще привабливішою.

У затишних куточках парку, наповнених тишею, немов із казки, з’являються дерев’яні альтанки, де можна відпочити, вдихаючи пахощі хвої, і насолодитися чаруючими краєвидами рідного краю.

Головний лікар санаторію “Червона калина” Микола СИВИЙ не втомлюється повторювати: “Політика нашого санаторію одна: все позитивно-людське ми віддаємо нашим відпочиваючим”. “Червона калина” щороку відчиняє свої двері близько 4500 відвідувачам. У санаторії побували представники 45 країн світу, і це лише початок, запевняє Микола Юрійович.

09.04.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2009p. 
На головну сторінку