Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №391 від 09.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Одним будують, в інших - забирають

На повну силу ведеться будівництво школи у селі Глинне Рокитнівського району Рівненської області. Керманич області Віктор МАТЧУК переконаний, що, при таких темпах, першу чергу школи можна буде ввести в експлуатацію до першого вересня.

А недобудовану школу у селі Ставрів Млинівського району, навпаки, включили у список об’єктів, які підлягають продажу. Навіть всупереч бажанню та рішенню громадськості, школу все-таки продаватимуть. Сільська дітвора відвідуватиме іншу школу - за декілька кілометрів від ставрівської.

Безробітних вивозять у ліс

На сезонну роботу з посадки та догляду за лісовими насадженнями у лісгоспи області щороку направляють сотні безробітних. Перед початком роботи потенційні працівники мають змогу пройти необхідне навчання за напрямом “Посадка лісових культур та догляд за ними”.

Цьогоріч підготовлено понад 300 безробітних осіб, які працюватимуть у лісових господарствах Березнівського, Дубровицького, Володимирецького, Сарненського, Рокитнівського, Костопільського та Млинівського районів.

Новий очільник рівненської “Просвіти”

Голова Здолбунівської парторганізації УНП Світлана Ніколіна стала новим керівником обласного об’єднання ВУТ “Просвіта” імені Тараса Шевченка. Вона здобула перемогу із перевагою у 22 голоси. Зокрема, учасники VII обласної звітної конференції обрали делегатів на Всеукраїнську конференцію “Просвіти”. Крім того, було прийнято кілька резолюцій до органів державної влади та керівників міста й області.

Кому потрібне обладнання? Спроба номер два

20 березня регіональне відділення Фонду держмайна так і не зуміло продати недобудоване хімічне обладнання ВАТ “Рівнеазот”. Тоді аукціон не відбувся через відсутність заявок.

Тож довгобуд виставили на продаж повторно. Аукціон призначили на 22 травня, при цьому початкову вартість обладнання незавершеного будівництва - цеху аміаку - знизили аж на 30 відсотків. Тепер за 4 мільйони 317 тисяч 655 гривень і 44 копійки новий власник матиме повне право самостійно визначати подальше використання об’єкта, оскільки його подальша ефективна експлуатація неможлива без проведення модернізації та реконструкції.

“Рівнеоблводоканал” не залишить місто без води

Обіцянка голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука про сплату заборгованості - виконана. РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” сплатило ЗАТ “Ей-і-Ес “Рівнеенерго” 700 тисяч гривень за спожиту електроенергію. Надалі підприємство так само здійснюватиме авансові платежі. А це означає, що вода в домівки буде продаватися безперебійно.

09.04.2009Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 09.04.2009p. 
На головну сторінку