Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №392 від 16.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Програли виграшний матч

Сімнадцятої поразки у чемпіонаті зазнав МФК “Рівне”. У домашній грі двадцять п’ятого туру підопічні Юрія Баховського поступилися харківському “Моноліту”.

МФК “Рівне” - “Моноліт” - 3:5 (1:1).

МФК “Рівне”: Чемерис - Дармовіс, Басіч, Сондак, Петрик, Жак, Волох, Жовтун, Басюк, Тушич, Кравчук.

“Моноліт”: Денюжкін - Каргін, Сколотій, Фінтісов, Таранчу, Крамаренко, Чепель, Турчак, Трунов, Воронін, Чуднов.

Голи: Басіч (2), Сондак (30), Волох (33) - Воронін (17), Трунов (29), Таранчук (34, 37 - обидва з десятиметрового).

Попередження: Петрик (14), Дармовіс (29).

Стартові хвилини поєдинку господарі майданчика провели надзвичайно активно. Рівняни одразу ж впіймали гостей на швидкій контр-атаці. Прохід Вадима Жака по лівому флангу завершився низовою передачею на дальню стійку на Олександра Басіча, який в один дотик відправив м’яч у ближній кут воріт - 1:0.

Вдруге гра пожвавішала ближче до середини першого тайму. Гольові моменти виникали біля обох воріт. Особливо гостро атакували харків’яни, проте відзначитися їм завадила власна неточність.

Наприкінці тайму гості почали дещо нервувати, отримали п’ятий фол і… зрівняли рахунок.

Після дальнього низового удару Вороніна і кількох рикошетів м’яч затріпотів у сітці за спиною Чемериса. Ох, скільки ж подібних голів у цьому сезоні пропустили рівняни…

Ще до перерви господарі могли рахунок вирівняти. Роман Волох пробивав десятиметровий. Проте пострілу капітана забракло влучності - мимо воріт.

А після перерви вперед у рахунку вийшла вже команда з Харкова. Удар Таранчука прийшовся в штангу воріт Чемериса, але на добиванні першим опинився Трунов, який і доправив м’яча у сітку - 1:2.

До честі рівнян, вони зуміли не лише відігратися, а й вийти вперед у рахунку. Спочатку після помилки оборонця гостей Сондак переправив м’яч у порожні ворота, які необачно залишив Денюжкін, відкриваючись на передачу партнера. А вже згодом після потужного пострілу зі штрафного Дмитра Жовтуна Волох підставляє ногу і робить рахунок - 3:2! Пізніше Жовтун міг забити сам, проте не реалізував вже другий за гру десятиметровий.

На жаль, у підсумку підопічні Юрія Баховського не зуміли втримати бодай нічиєї. Усьому виною - часті порушення правил.

На відміну від Волоха та Жовтуна, Таранчук холоднокровно реалізував два поспіль десятиметрові удари у ворота Чемериса - 3:4.

А насамкінець гості забили і у порожні ворота, коли наставник рівнян змінив Чемериса на додаткового універсала Басіча.

Наступну гру МФК “Рівне” проведе сімнадцятого квітня у Івано-Франківську проти “Урагана”.

16.04.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 16.04.2009p. 
На головну сторінку