Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №201 від 18.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нові імена

І молоді єднаються

Днями вирішила заявити про себе вголос новостворена молодіжна громадська організація “Молодіжний Союз Наша Україна” (не плутати з НСНУ – авт.). Хоча прес-конференція, на яку були запрошені представники місцевих ЗМІ, й була присвячена створенню цього політичного об’єднання, насправді, як зазначив його обласний керівник Володимир КІСЬ, організація фактично почала працювати ще в далекому 2001 році під назвою “Коаліція Молоді Наша Україна”. Отже, об’єднання є новим лише на паперах, а не за діяльністю.

Своїм основним завданням молоді політики бачать об’єднання всіх молодіжних організацій області, які поділяють їх погляди і підтримують політику Уряду, а також Президента, для створення єдиного демократичного блоку й подальшої участі в парламентських виборах.

За словами організаторів, “Молодіжний Союз Наша Україна” велику увагу в своїй діяльності приділятиме проблемам молоді та студентства, лобіюватиме прихід до влади молодих спеціалістів зі свіжими поглядами на розбудову України, підтримуватиме інтеграцію України у Європу та займатиметься іншими важливими акціями. Найближча з них відбудеться у вересні й буде пов’язана із захистом української мови.

На запитання щодо схожості назви організації з назвою політичного об’єднання “Народний Союз Наша Україна” члени “МСНУ” відповіли, що ніяких серйозних переговорів з цією партією поки що не вели й жодних асоціацій у громадськості виникати не повинно.

18.08.2005Павло ДУТКО



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2005p. 
На головну сторінку