Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №393 від 23.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Нелегальна праця - теж праця

Виявити “тіньові” робочі місця вирішили нещодавно працівники управління економіки райдержадміністрації разом зі спеціалістами районного центру зайнятості, райвідділу міліції, управління Пенсійного фонду України в Костопільському районі. Відтак вони провели обстеження суб’єктів підприємницької діяльності. Перевіривши дев’ять суб’єктів, серед яких - шість закладів торгівлі, дві перукарні та ательє, було виявлено чотирьох осіб, які працювали без укладеної трудової угоди.

Своє завжди краще

Нещодавно у селищі Квасилів пройшов передсвятковий ярмарок у рамках районної акції “Купуй вітчизняне”. Того дня близько 20 сільгоспвиробників та підприємств пропонували свою якісну і недорогу продукцію місцевим жителям. Найпопулярнішими стали продукти харчування та товари повсякденного вжитку.

На думку місцевої влади, подібні ярмарки можуть стати традиційними для Квасилова. Виробники сільськогосподарської та промислової продукції матимуть новий ринок збуту, а жителі селища та навколишніх сіл зможуть придбати якісні віт-чизняні продукти. Основна мета такого ярмарку - підтримка в час фінансово-економічної кризи місцевого товаровиробника.

Рівненщина благодійна

Місячник Червоного Хреста триватиме на Рівненщині до четвертого травня. Цьогоріч він проходить під гаслом: “Разом з Червоним Хрестом проти тубер-кульозу”.

Активісти Червоного Хреста звертаються до підприємств, установ, організацій, учбових закладів, благодійних фондів із проханням допомогти хворим на туберкульоз. Пожертви збиратимуть як у грошовій формі, так у “натуральному вигляді”: продукти, одяг, взуття, ліки тощо.

Святий обов’язок

перед державою

Днями в районному будинку культури пройшли урочисті проводи призовників до Збройних Сил України “Проводжала мати сина захищати Україну”.

Двадцятьох призовників із різних населених пунктів Рівненського району привітав районний військовий комісар Сергій Царук. Протягом урочистостей призовникам вручили цінні подарунки.

Японці допомагають медикам Рівненщини

Нещодавно до Рівненщини завітав Надзвичайний і Повноважний посол Японії в Україні пан Ідзава Тадасі. У Рокитному він вручив документи на медичне обладнання центральній районній лікарні на суму 220 тисяч гривень. Зокрема, це: реанімаційне місце для новонароджених, інкубатор, ваги і лампа для фототерапії. Ідзава Тадасі запевнив, що японці й надалі планують продовжувати співпрацю з медичною галуззю Рівненщини та, зокрема, Рокитнівського району.

23.04.2009Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 23.04.2009p. 
На головну сторінку