Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №394 від 30.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чистка кадрів

За хамство і дезорганізацію звільняють з роботи

У лавах комунальників Рівного проведено невеликі кадрові зміни. Начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван ГЕМА звільнив двох керівників житлово-комунальних підприємств. Без крісла залишилися: начальник ЖКП “Центральне” Валерій Мельничук та його колега “по цеху” - начальник ЖКП “Паркове” Микола Полюхович.

Можуть “полетіти голови” ще у двох ЖЕКах, - якщо їх начальники не впораються із поставленими завданнями, з ними доведеться попрощатися.

У ЖКП “Центральне” вже призначено керівника, а у “Парковому” обов’язки начальника виконує головний інженер. Попри звільнення керівників цих ЖЕКів, пан Гема запевняє, що без роботи вони не залишаться. Наразі пан Мельничук обіймає посаду головного інженера на колишньому місці роботи, а пан Полюхович займається працевлаштуванням.

Іван Гема назвав декілька основних причин звільнення: “Просто прибирати сміття вже замало. Тепер стоїть питання в утриманні території, яка закріплена за ЖКП, у чистоті. Потрібно бути господарем і, перш за все, організатором”.

У майбутньому, за словами Івана Геми, у житлово-комунальних підприємствах Рівного запровадять пристрої запису телефонних розмов з метою оцінки роботи керівників КП. Особлива увага звертатиметься на перебіг розмови: чи не хамлять і не брешуть вони мешканцям міста.

30.04.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2009p. 
На головну сторінку