Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №395 від 07.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ремонти

Євродороги тепер будуть і в Рівному

Євродороги тепер будуть і в Рівному

Зважаючи на нарікання водіїв, міська влада Рівного намагається покращити стан місцевих доріг. Оскільки грошей на капітальний ремонт не вистачає, проводять “ямковий” ремонт. Однак пошкоджені ділянки на вулицях міста латають не звичайним асфальтом, а набагато якіснішим. Його кладуть за новітніми технологіями, а гарантійний термін такого ремонту становить мінімум п’ять років.

Міський голова Рівного Володимир ХОМКО вирішив на власні очі побачити, як саме проходить ремонт автошляхів міста.

“Незважаючи на скрутний час, цьогоріч на ремонт доріг ми виділили із міського бюджету 11 мільйонів гривень, а це на один мільйон більше, ніж торік”, - зазначив керманич міста.

Наразі комунальники взялися ремонтувати автошляхи району Басового Кута, адже це перехрестя давно потребувало капітального ремонту. І воно таки його отримає на всі 50 тисяч гривень. Та Володимир Хомко каже, що дана ділянка дороги не є настільки проблемною. Справжньою “скалкою в оці міста” він називає вулицю Макарова, де вже наприкінці травня почнеться капітальний ремонт, для якого передбачили мільйон гривень.

Можновладці впевнені: тихіше їдеш - далі будеш, тому й проводять ремонт автошляхів потихеньку, без поспіху. Адже краще робити капітальні ремонти, ніж латати ті ямки, на місці яких утворюються ще більші ями.

07.05.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 07.05.2009p. 
На головну сторінку