Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №396 від 14.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Гонка продовжується

Гонка продовжується

МФК “Рівне” на своєму майданчику поступився донецькому “Шахтарю”. Осічкою рівнян скористався конкурент - житомирський “Контингент”, який наздогнав команду Юрія Баховського у турнірній таблиці.

Тож боротьба за виживання загострилася.

МФК “Рівне” - МФК “Шахтар” (Донецьк) - 2:5 (1:1).

Рівне: Чемерис - Жак, Волох, Петрик, Сондак, Жовтун, Басіч, Кравчук, Дармовіс, Басюк, Тушич.

Донецьк: Сухомлинов - Ткаченко, Шувалов, Мансуров, Камеко, Юнаков, Москвичов, Мірошник, Ромаріо, Тіагу.

Голи: Петрик (14, 35) - Мірошник (20, 38), Мансуров (30), Камеко (32), Москвичов (40).

Попередження: Чемерис (35) - Тіагу (24).

На правах фаворита донеччани активніше розпочали поєдинок. Мансуров, Шувалов та Юнаков по черзі перевірили швидкість реакції Павла Чемериса.

Наприкінці першої половини гри гості заробили право виконати штрафний удар. Проте хитромудрий задум “шахтарів” розгадав Басіч, який, перехопивши м’яча, організував швидку контратаку. Зрештою, Сондак та Петрик, що втекли від оборонців гостей, вдвох спокійно обі-грали Сухомлинова і відкрили рахунок.

Донеччани відігралися досить швидко. Мірошник зіграв у стіночку із досвідченим Москвичовим, вискочив на рандеву із Чемерисом і спокійно переправив м’яча у ворота повз голкіпера - 1:1.

Тривалий час рахунок “нічия” тримався і по перерві. Слід сказати, що, незважаючи на різний статус суперників, шанси забити гол мали обидві команди. Більше пощастило саме “помаранчевій” команді.

Мансуров технічно впіймав на ногу передачу Ромаріо і з льоту пробив по воротах - 1:2.

А згодом рівняни пропустили зовсім курйозний гол. Мірошник закинув м’яча за спини оборонцям МФК “Рівне”, а Дмитро Камеко, високо вистрибнувши, головою переграв Павла Чемериса.

Ще за три хвилини підопічні Юрія Баховського один гол відіграли. Едуард Петрик перехопив м’яча на половині поля суперника і точно пробив повз Сухомлинова - 2:3.

За такого хиткого рахунку долю матчу могла вирішити одна-єдина помилка. На перший план вийшов клас гри команд. Змагатися у техніці й майстерності виконання ігрових елементів із “шахтарями” рівнянам ще зарано.

За дві хвилини до фінальної сирени обрізка господарів на власній половині майданчика закінчилася пасом Москвичова на Мірошника, який оформив дубль - 2:4.

А остаточну крапку у грі поставив Москвичов, який перед тим, як відправити м’яча до сітки, встиг обіграти кількох опонентів.

Головний переслідувач МФК “Рівне”, житомирський “Контингент”, у звітному турі зіграв унічию із “Локомотивом” і наздогнав рівнян у турнірній таблиці. Команди мають по чотирнадцять пунктів. Аутсайдером чемпіонату залишається львівський “Кардинал”.

Наступний матч команда Юрія Баховського проведе 16 травня у Луганську проти “ЛТК”, а заключну домашню гру рівняни зіграють 23 травня, коли у гості до нас завітає “Енергія”.

14.05.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2009p. 
На головну сторінку