Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №396 від 14.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Cпорт для всіх

Мама, тато, я - спортивна сім’я!

Мама, тато, я - спортивна сім’я!

Фінал щорічних змагань із такою назвою для енергійних, активних сімей, які мають бажання весело провести час, показати свої вміння та вправність і врешті-решт здобути перемогу, відбувся минулої неділі за сприяння обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

На фінал області приїхали команди з чотирьох районів. Для сімей, що брали участь у змаганнях, було проведено п’ять захоплюючих естафет та спортивна вікторина.

Беззаперечну перемогу здобула сім’я Пишняків із смт. Рокитне, які найвправніше долали всі турнірні перешкоди та в цілому набрали найбільшу кількість балів.

Сім’я розповіла, що, незважаючи на те, що в районі дуже мало можливостей та умов для занять спортом, вони все ж використовують кожну вільну хвилину, щоб усім разом активно провести час. Мама, Людмила Опанасівна, займалася баскетболом в Рокитнівській ДЮСШ; тато, Віктор Гнатович, полюбляє побоксувати, а син Денис відвідує заняття хореографії, тому відразу було помітно їхню гарну фізичну підготовку.

Тепер саме сім’я Пишняків буде представляти Рівненську область у Всеукраїнському фіналі фестивалю “Мама, тато, я - спортивна сім’я”, що відбудеться тринадцятого - дев’ятнадцятого травня в МДЦ “Артек”.

14.05.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2009p. 
На головну сторінку