Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №396 від 14.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У переддень

Олександр Данильчук: “До кінця року новий корпус шпиталю запрацює”

Олександр Данильчук: “До кінця року новий корпус шпиталю запрацює”

Напередодні 64-ї річниці перемоги голова обласної ради Олександр ДАНИЛЬЧУК та голова облдержадміністрації Віктор МАТЧУК зустрілися з ветеранами в обласному госпіталі інвалідів війни, що у селищі Клевань.

Окрім теплих слів привітань і побажань міцного здоров’я та мирного неба, Олександр Данильчук запевнив ветеранів та персонал закладу, що обласна рада знайде кошти на добудову одного з корпусів госпіталю.

- Завдяки трьом мільйонам гривень, які ми виділили цьогоріч, три поверхи нового корпусу вже побудували. Лишилося закінчити роботи у підвальному приміщенні, де мають розміщуватися процедурні кабінети. Для цього, наскільки мені відомо, потрібно 600 тисяч гривень. Думаю, депутати підтримають рішення виділити їх з бюджету і до кінця року новий корпус запрацює, - сказав Олександр Данильчук.

Крім того, голова облради пообіцяв підтримку в будівництві нового храму на території медзакладу, яке вже розпочалося. За словами Олександра Данильчука, він розіслав листи до підприємств та організацій, які можуть допомогти будівельними матеріалами. Адже через складний фінансовий рік знайти гроші в обласному бюджеті навряд чи вдасться.

Загалом же на утримання обласного госпіталю інвалідів війни минулого року з бюджету виділили 20 мільйонів гривень. За словами начальника медзакладу Григорія СЛИВИ, 1,7 мільйона гривень використали на закупівлю медикаментів, а 1,6 мільйона - на харчування. Крім того, за кошти обласного бюджету торік придбали новий апарат для проведення лапароскопії.

14.05.2009За інформацією прес-служби обласної ради



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2009p. 
На головну сторінку