Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №397 від 21.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Фальсифікат залишився на Рівненщині

Фальсифікат залишився на Рівненщині

Дві вантажівки, вщент наповнені горілкою, зупинили на Рівненщині працівники сектора державної служби боротьби з економічною злочинністю Рівненського МВ УМВС України в області.

Пізно ввечері на одному з об’їзних автошляхів Рівного правоохоронці перевірили вантаж автомобілів “DAIMLER-BENZ” та “ЗІЛ-130”. Як з’ясувалося - недарма. Жодних супровідних документів у водіїв не було, а під час огляду горілчаної продукції міліціянти зафіксували візуальні ознаки підробки акцизів.

- Більше 15 тисяч півлітрових пляшок горілки “Пшенична”, виробництва ДП “Уманський лікеро-горілчаний завод”, що на Черкащині, було вилучено. Обидва автомобілі з сурогатом доправили на територію міськвідділу міліції та опломбували. Також відібрали зразки продукції для проведення відповідних експертиз фахівцями науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, - розповів начальник УДСБЕЗ УМВС Анатолій ПОПЛАВСЬКИЙ.

Наразі працівники міліції встановлюють походження марок акцизного збору та самої алкогольної продукції. Перевірять її навіть на відповідність ГОСТам та іншим стандартам. Правоохоронці не виключають, що, можливо, подібні спиртні напої вже реалізовувалися на території нашої області. Щоб довести це, потрібно встановити коло осіб, причетних до виготовлення, перевезення та реалізації сурогату на Рівненщині. Та це лише питання часу.

21.05.2009Тамара ЛИСЕНКО, начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2009p. 
На головну сторінку