Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №397 від 21.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#КВН

Рівне знову розсмішило народ

Кажуть, що сміх - найкращі ліки. От і рівненський гумор допомагає у всьому: і настрій підніме, і життя на декілька хвилин продовжить.

Днями у МПК “Текстильник” відбулася 1/4 фіналу Рівненської ліги КВН. Наступ українського гумору, і не тільки, представили на суд глядачів та членів журі вісім команд: “Абзац” (Рівне), “Кук” (Гоща), “Курс №3” (Рівне), “Нема грошей” (Рівне), “Шухеряда” (Кузнецовськ), “Зупинка “Фабрична” (Рівне), “Хлеба и зрелищ” (Рівне) та “Леонид Черновецкий” (Рівне).

Із перших ноток видно було, що гра носила статус товариської. Попри те, що на сцені були й молоді команди, подивитися було на що. Спраглі до КВНу глядачі насолоджувалися влучними жартами й дотепними висловами. Ті, що спостерігали за показом реприз, “ловили кайф” від їхнього геніального виконання. Все-таки не щодня на рідній сцені побачиш таку кількість команд. Жарти були вдалими й не дуже, - адже ідеального немає нічого. Протягом двох годин команди змагалися у трьох конкурсах: представлення, розминка та музичний степ. З-поміж усіх команд яскраво вирізнялися хлопці з команди “Курс №3” - вони “порвали зал на шматки”.

Переможеними стали три команди, п’ять вийшли до півфіналу. Перше місце отримала суто дівоча команда із Кузнецовська “Шухеряда”. А щоб додати офіціозу вечору, журі вручили командам ще й грамоти. Отож, частіше посміхайтеся і завжди будьте оптимістами.

21.05.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2009p. 
На головну сторінку