Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бейсбол

Рівняни – перші!

Рівняни – перші!

Бейсбольний клуб “Західний вогонь”, маючи у своєму активі шість перемог у шести матчах, впевнено лідирує у чемпіонаті України серед чоловічих команд вищої ліги (дивізіон “Б”).

У рамках другого туру чемпіонату рівняни 30-31 травня на стадіоні “Хімік” тричі обіграли команду “Ворони” (Суми).

Перший матч завершився із рахунком - 16:2 - на користь господарів. Пітчер команди Ігор Литвинчук своїми подачами не залишив шансів суперникам, дозволивши їм здобути лише два залікових очки. Кращими у нападі були Сергій Зез (три однобазових хіти та хоум-ран), Іван Скринський (один двохбазовий та три однобазових хіти), Дмитро Нєдєлько (один двохбазовий та два однобазових хіти), Андрій Малиновський (три однобазових хіти), Костянтин Остапчук (два двохбазових хіти).

У другій грі, згідно з регламентом змагань, на подачі повинні грати молоді пітчери 1991 року народження. У складі нашої команди гру розпочав Валерій Афонін, якому спочатку вдавалося вибивати з гри суперників. Однак молодому пітчеру дещо бракувало впевненості та стабільності, і суперники змогли пристосуватися до його подач та здобули одразу шість залікових очок.

Після цього тренер команди Володимир Судимак здійснив заміну пітчера та поставив у гру Івана Скринського. Івану вдалося стримати натиск суперника, а своїми впевненими кидками вирівняти гру та повести за собою партнерів. Наприкінці зустрічі завдяки хоум-рану Ігоря Литвинчука та двом однобазовим хітам Андрія Малиновського “Західний вогонь” зміг вирвати мінімальну перемогу з рахунком - 14:13.

Третій матч розпочався з активних дій рівненських бейсболістів і перший інінг закінчився з рахунком - 7:0 на користь Західного вогню. Серед рівнян в атаці вдало зіграли Ігор Литвинчук, який здійснив вже традиційний хоум-ран, Андрій Малиновський, Іван Скринський. У підсумку перемога з рахунком - 13:3 була за нашою командою.

Наступні ігри “Західний вогонь” проведе 4-5 липня в Іллічівську, де буде зустрічатися зі ще одним фаворитом змагань - командою “Квінт” (Тирасполь).

Нагадаємо, що упродовж квітня-травня у Рівному проходили змагання з бейсболу “Дитяча ліга” серед юнаків та дівчат 1996 року народження і молодших, участь у яких брали чотири команди.

Перше місце у чемпіонаті здобули юні спортсмени команди ОК ДЮСШ “Колос”, друге - бейсболісти ЗОШ №8, третє - “Західний вогонь” і четверту сходинку турніру посіла команда “Хімік”. За підсумками змагань “Дитячої ліги” буде створена збірна команда області, яка 9-12 червня нинішнього року братиме участь у чемпіонаті України з бейсболу серед юнаків 1997-1999 рр. народження, що також відбудеться у Рівному.

04.06.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку