Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сигнал тривоги

Правоохоронці знайшли зниклу дівчинку

Страшну звістку про зникнення друго-класниці з села Вельбівно Острозького району до місцевого міськвідділу міліції “принесли” вчителі. Спочатку вони самотужки намагалися знайти дитину, а через п’ять годин, зрозумівши, що втрачають час і надію, наважилися звернутися до правоохоронців. Марійка зникла 27 травня у лісі під час екскурсії, яку організували для школярів педагоги. За словами останніх, дитина наче “розчинилася” у повітрі просто перед їх очима і на крики не відповідала.

- Увесь особовий склад Острозького міськвідділу внутрішніх справ був миттєво піднятий по тривозі, - розповідає начальник Острозького МВ Микола БОНДАРЧУК. - Створені пошукові групи відразу розпочали ретельну перевірку лісу, найближчих сіл та доріг. І вже ввечері, знесилену та голодну дитину ми знайшли біля села Почапки, за десять кілометрів від місця зникнення. На щастя, особовому складу Острозького МВ вдалося оперативно знайти Марійку цілою і неушкодженою, - каже з нотками гордості в голосі Микола Бондарчук.

Сама ж юна мандрівниця навіть не усвідомлювала, що хтось хвилюється за її життя та здоров’я. Блукаючи лісами та полями, вона натрапляла на людей, але запитати, у якій стороні рідне Вельбівно, соромилася, тому знову й знову повертала на хибну стежку. Пізніше вона розкаже міліціонерам, що того дня під час екскурсії посварилася зі своєю однокласницею. Розгнівані дівчатка розбіглися у різні сторони. Та от тільки Марійка запізно зрозуміла, що заблукала.

04.06.2009Тамара ЛИСЕНКО, начальник ВЗГ УМВСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку