Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №401 від 18.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Втішна статистика для безробітних

Протягом січня-травня 2009 року центри зайнятості Рівненщини надали послуги з пошуку роботи та соціального захисту 51,3 тисячі незайнятих громадян області. За цей період працевлаштували 10,3 тисячі осіб. Професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації за направленням центрів зайнятості проходили 3,9 тисячі безробітних. До участі у громадських роботах було залучено 3,7 тисячі осіб.

За повідомленням обласного центру зайнятості населення, станом на перше червня поточного року підприємства, установи та організації області повідомили про свою потребу в 1529 працівниках.

У Дубні пройшли військові бої

Нещодавно на території Тараканівського форту (село Тараканів Дубенського району) відбувся третій Міжнародний військово-історичний фестиваль “Відлуння великої війни”. Організаторами заходу стала Молодіжна громадська організація “Київський клуб “Червона зірка”, Міжнародна громадська організація “Слава”, за участю Державної податкової адміністрації України та ДП “Національна студія художніх фільмів імені О.Довженка”.

На фестивалі учасники - члени військово-історичних клубів України, Росії, Білорусі, Чехії та Польщі відтворювали епізоди операцій Брусиловського прориву в червні 1916 року, провівши театралізовану акцію, що імітувала протиборство учасників, одягнених у форму армій того часу.

Земля завжди в ціні

Демидівська райдержадміністрація оголошує про проведення земельного аукціону з продажу права оренди, строком на 10 років, земельних ділянок, які розташовані на території Боремельської сільської ради за межами населених пунктів для будівництва баз відпочинку.

Аукціон відбудеться 23 червня 2009 року об 11 годині в приміщенні зали засідань Демидівської райдержадміністрації.

Згадаємо без спиртного

Цьогорічне вшанування загиблих козаків під Берестечком пройде натверезо та без політичних агітацій. Таку мету поставив собі заступник голови Рівненської облдержадміністрації Степан ПАВЛЮК, який провів спільне засідання політичної ради при голові облдержадміністрації. У процесі обговорили питання відзначення в області заходів, приурочених до 358-ої річниці битви під Берестечком та до 350-ої річниці перемоги війська під проводом Івана Виговського у Конотопській битві.

Будуть гроші - будуть і дороги

Під час робочої поїздки голови Рівненської обласної ради Олександра ДАНИЛЬЧУКА на Рокитнівщину було досягнуто домовленості, за якою проситимуть кошти у Мінтрансу та Укравтодору для об’їзних шляхів навколо Рокитного.

Потреба фінансової допомоги виникла через ремонт ділянки дороги Київ-Варшава - великоваговий транспорт рухається непристосованими для таких навантажень дорогами району і руйнує їх.

18.06.2009Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 18.06.2009p. 
На головну сторінку