Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №222 від 12.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Не просто дата

Праця з комфортом, відпочинок із задоволенням,

якщо у вас меблі від «Олісми»

Ви вирішили переобладнати приміщення офісу? Тоді вам треба знати, що в створенні іміджу організації важливу роль відіграють офісні меблі. Від них залежить психологічний комфорт як відвідувачів, так і співробітників фірми. А, може, ви завершуєте ремонт у квартирі? У такому випадку вам треба подбати про те, щоб у домі завжди панував затишок, теплота та комфорт, - щоб було приємно повертатися додому після напруженого трудового дня. Вирішити ці завдання можуть допомогти сучасні, елегантні меблі.

Для пересічних громадян, звиклих до стандартних масивних стінок, шаф і столів, що займають чверть приміщення (якщо не половину), меблі, що виробляє рівненська фірма «Олісма», стали справжньою знахідкою. І це й не дивно. Адже протягом чотирнадцятирічного досвіду роботи підприємство накопичило величезний обсяг знань про меблевий ринок, технології та матеріали. Регулярне відвідування провідних галузевих виставок як в Україні, так і в Європі, дає змогу відчувати найактуальніші течії меблевої моди, слідувати сучасним тенденціям.

Звідси у підприємства - своє, оригінальне бачення, фірмова стилістика. Неповторності свого стилю підприємство завдячує колективу дизайнерського бюро. Саме там народжуються нові меблеві витвори - результат поєднання знань, уяви та професійної майстерності.

Насамперед, «Олісма» зарекомендувала себе як виробник офісних, банківських, готельних меблів та меблів для дому. Особливою популярністю серед офісних систем користуються «Менеджер» - система меблів для керівника, «Стиль» - елегантна система офісних меблів підвищеної комфортності, «Сплайн» - стильні офісні меблі з нестандартним поєднанням кольорів та використанням криволінійних форм. Саме тому постійними клієнтами фірми є такі відомі підприємства, як «Укрексімбанк», банки «Аваль», «Княжий», «Приватбанк», «Промінвестбанк», «Надра», «Зевс», «Фінанси та Кредит», «Ощадбанк», «Укрсоцбанк», «Імпекс»; СП «Райз-Інвест» та ЗАТ Компанія «Райз», СП «PST-Ukraina», СП «Гедеон-Ріхтер-Україна», СП «АВВ-РЗВА», Рівненська Торгово-промислова палата, газети «Афіша-Рівне», «ОГО», «Слово і час», ТРК «Рівне 1», Волинський державний університет, Рівненський медичний коледж, онкодиспансер, обласна лікарня та багато-багато інших підприємств і організацій, які переконалися в надійних ділових якостях «Олісми».

На виставці «Сучасний дім. Індустрія каменю та деревини», що її організувала та провела восени минулого року Рівненська торгово-промислова палата, «Олісма» представила цілий ряд новинок для дому. Набір для вітальні «Венге» візуально збільшить простір, дасть змогу розмістити відео-аудіо-апаратуру, дозволить стильно декорувати приміщення. Стінка з нестандартною назвою «Кориця» - елегантне рішення, що створить у вашій вітальні атмосферу тепла та спокою. Представлений на виставці строгий та водночас простий кабінет «Квадро» може стати окрасою як офісу, так і робочої кімнати у домі. Спальня «Шарм» з різними варіантами елегантних билець призначена задовольнити найвишуканіші смаки. Родзинка експозиції - ліжко «Віагра» - ефектне і надзвичайно зручне. Під враженням цього витонченого дизайну та стильного оформлення виникає бажання... як мінімум оновити свою оселю.

Та найбільшим визнанням для підприємства є те, що його продукцію обирають покупці, яких стає дедалі більше. Сьогодні меблі від «Олісми» можна придбати не тільки у фірмових салонах на вулиці Данила Галицького, 16, 5-й поверх та на вулиці Соборній, 446 у Рівному, а також у Києві на Голосіївському проспекті, 128. Крім того, фірмові меблі найвідомішого рівненського виробника продають у Луцьку, Львові, Ужгороді.

На досягнутому «Олісма» не збирається зупинятися. Керівництво і працівники підприємства перебувають у постійному пошуку нових форм меблів, нових методів роботи з клієнтами, намагаються постійно рухатися вперед. Саме тому, напевно, й логотип у них відповідний - білочка, що невтомно рухається, - що символізує невпинне прагнення «Олісми» до досконалості.

12.01.2006



Рівне-Ракурс №10 від 12.01.2006p. 
На головну сторінку