Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №402 від 26.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#У місті

Випускний по-рівненськи: тверезо і не в їдальні

Випускний по-рівненськи: тверезо і не в їдальні

Рівненська обласна санстанція винесла днями свій вирок - зачинити всі шкільні їдальні області та міста на ціле літо. До такого рішення призвела подія, яка нещодавно трапилися у місті (історія про день народження, яке святкували у Рівненському облмуздрамтеатрі - авт.). Тепер випускникам доведеться підшуковувати інші місця для проведення святкування. Та заступник міського голови, депутат обласної ради від БЮТ Галина КУЛЬЧИНСЬКА на прес-конференції повідомила, що ніякої проблеми у цьому не вбачає. “Досить оперативно на таке рішення відреагували батьківські комітети, вони вже знайшли місця у закладах громадського харчування”, - роз’яснила вона. Лише три школи Рівного відзначатимуть випускний вечір у стінах школи, але застілля проводити не будуть.

Зі свого боку начальник управління освіти Віталій НОВАК запевняє, що причин для хвилювання немає. Цьогорічний випускний для 1845 осіб пройде на найвищому рівні, для цього розробили дуже гарний сценарій. У такий спосіб екс-школярам компенсують нестачу їхньої “рідної їдальні”.

Загальноміське свято - “Випускний 2009”, відбудеться 27 червня. Розпочнеться урочисте дійство о 17.30 - у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, де збиратимуться всі випускники. Другий етап урочистостей передбачає рух колон із випускників на майдан Незалежності. Вперше у цьому році міський голова Рівного Володимир ХОМКО вручатиме іменні відзнаки вісьмом випускникам, які здобули перемоги на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Останній етап свята буде безалкогольним. Як неодноразово зазначала і закликала пані Кульчинська - ніякого алкоголю - ні дітям, ні батькам. “Досить поширеними є випадки, коли діти виводять своїх батьків із закладу, а не навпаки. Не можете не пити - не приходьте на випускний”, - радить Галина Григорівна.

26.06.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2009p. 
На головну сторінку