Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №402 від 26.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

На Ювілейному - реконструкції

Новий дитячий майданчик з’явився у парку “Хіміків”. Для маленьких рівнян встановили гірки, будиночки, гойдалки. Крім цього, облаштували і зелену зону. За словами начальника міського управління ЖКГ Івана ГЕМИ, у дендропарку незабаром може з’явитися штучне озерце, розвинута інфраструктура для відпочинку місцевих жителів і оновлений автодром.

У “підземку” - без мотузки

У Рівному почали реставрувати підземні пішохідні переходи. Першою під приціл комунальників потрапила “підземка” між вулицями Шухевича та Черняка. Мікрорайон Північний є місцем найбільшого скупчення людей, а особливо молодих мам. Через аварійність підземного переходу багатьом доводилося робити чималий гак, щоб дістатися пункту призначення, адже спуститися навіть східцями було доволі проблематично. Тож перше, що зроблять комунальники - відремонтують або ж замінять сходи “підземки”.

Подібну реставрацію обіцяють провести і у переході на проспекті Миру.

Хто на почесного?

Виконком Рівнеради приймає подання кандидатур на присвоєння звання “Почесний громадянин міста Рівного” та відзнаки “За заслуги перед містом”.

Нагадуємо, що відповідно до рішення сесії від 10 грудня 2003 року №535 “Про заснування звань та відзнак Рівненської міської ради”, вони присвоюються мешканцям міста Рівного, іншим громадянам України, іноземним громадянам, у тому числі посмертно.

На КАТП-1728 зафіксували розтрати

Комунальне підприємство КАТП-1728 переживає не найкращі часи, збільшуючи свій внутрішній борг. До того ж ревізори з КРУ, які нещодавно проводили аудит на підприємстві, виявили втрати фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 168 тисяч гривень.

За словами начальника сектора аудиту у сфері державної та комунальної власності КРУ в Рівненській області Людмили КУНДЕЛЬ, на теперішню фінансову нестабільність КТП мають вплив ряд факторів. Зокрема, через відсутність потрібних договірних зобов’язань між споживачами та підприємством не забезпечено оплати за надані послуги. Не у відповідності із законодавством проводилися розрахунки згідно з укладеними договорами. Підприємство не налагодило співпрацю з ЖКП міста, що призвело до розбіжностей в існуючих розмірах тарифів на вивезення побутового сміття.

“Рівне-Ракурс” отримав свою “Міс”

23 червня у МПК “Текстильник” у рамках конкурсу “Міс випускниця “Весна - Літо 2009” відбулося нагородження переможниці в номінації “Міс “Рівне-Ракурс”. Впродовж восьми тижнів бажаючі мали змогу віддавати свої голоси за ту дівчину, яка, на їхню думку, заслуговує на це звання.

Зі значним відривом “лаври переможниці” отримала 14-річна школярка Рівненської СПШ число 15 Катерина ТИВОНЮК. Від видавничого дому “Ракурс” дівчина отримала цінний подарунок.

26.06.2009Підготувала Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2009p. 
На головну сторінку