Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №403 від 01.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Є бронзові нагороди!

Чотири перемоги здобули у п’яти поєдинках заключного туру чемпіонату України із софтболу серед команд вищої ліги дівчата “Західного вогню”.

Такий показник дозволив нашим дівчатам впевнено посісти третю позицію у турнірній таблиці.

Проте перемоги далися нелегко. Так, суперників із Криму рівнянки здолали із мінімальним рахунком - 12:11, у не менш драматичному матчі переможеними виявилися і спортсменки “ДЮСШ” Кіровоград - 8:7. Протистояння “Західного вогню” та кіровоградського Колоса також завершилося тріумфом підопічних Володимира Судимака - 18:11.

Четверта перемога виявилася технічною - команда із Донецька не зуміла продовжувати боротьбу на одному рівні з іншими суперниками.

Тренер бейсбольно-софтбольного клубу “Західний вогонь”, Володимир СУДИМАК: “Результат задовільний. Звісно, могли б поборотися за щось більше, проте такі амбіції залишимо вже для наступного сезону. Наразі всю увагу сконцентруємо на підготовці до розіграшу кубку України, що пройде у вересні”.

Нічия лідерів

Десятий тур чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги подарував уболівальникам протистояння двох лідерів першості: “Случ” - “Славія”.

На жаль, гра у Березному не виявилася багатою на голи - лише нульова нічия. Такий результат дозволив “Случу” втримати першу сходинку у табелі про ранги, та чи надовго?

Головний переслідувач березнівчан, “Ізотоп-РАЕС” впевнено переміг діючого чемпіона “ОДЕКа” - 3:0, і тепер поступається “Случу” лише двома очками, маючи гру у запасі.

В інших матчах туру “Гоща” на власному полі переграла ФК “Вельбівно” - 5:2.

“Волинь-Цемент” у Здолбунові поступився “Хіміку” - 0:2.

До завершення першого кола чемпіонату залишилося провести ще один тур. Найімовірніше, саме останній ігровий день і визначить чемпіона першої половини змагань - у очному протистоянні зіграють “Случ” та “Ізотоп-РАЕС”.

01.07.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2009p. 
На головну сторінку