Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №403 від 01.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Смалив кабана - спалив будинок

Пожежа сталася у селі Велике Селище Березнівського району - горіло покриття дерев’яного хліва. Як з’ясувалося, в руках у 53-річного власника господарства Анатолія, який смалив кабана, раптово вибухнула паяльна лампа. Відкрите полум’я потрапило на господаря та на будівлю хліва. Сам чоловік отримав термічні опіки ІІ-IV ступеня понад 50 відсотків тіла (спини, живота, обох верхніх кінцівок). Лише вчасно надана медична допомога врятувала Анатолію життя.

За словами інспектора центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області Дмитра МЕЛЬНИКА, існувала реальна загроза, що вогонь потрапить на розташовані поруч житлові будинки. За лічені хвилини вогнеборці ліквідували осередок займання.

Дерево впало на намет із дітьми

Нещодавня негода мало не призвела до трагедії в селі Пляшева Радивилівського району. Там на намет, у якому ночували учасники Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України “Нащадки козацької слави”, впало дерево. Внаслідок цього постраждало троє дітей 13, 14 і 15 років, які з травмами різних ступенів важкості госпіталізовані до лікарні.

Кузнецовське БТІ зловживало

Рівненське обласне відділення АМКУ оштрафувало на 10 тисяч гривень КП “Кузнецовське міське бюро технічної інвентаризації” за зловживання монопольним становищем. Як з’ясувалося, підприємство завищувало вартість нормогодин, не дотримувалось термінів виконання робіт, включало різні види робіт при видачі витягів з реєстру, примушувало замовників проводити оплату за раніше виконані роботи.

Самогубство чи необережність?

Триває перевірка обставин смерті майора державної служби зв’язку та захисту інформації, якого знайшли з вогнепальним пораненням у голову на території однієї з військових частин Рівного. З’ясовані обставини допоможуть відповісти на запитання, що саме трапилося - самогубство чи банальне необережне поводження зі зброєю.

Водій - паркан - пішоходи

Водій автомобіля “HONDA”, рухаючись по вул.Відінській зі сторони Київської в напрямку Курчатова, не вибравши безпечної швидкості руху і не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар, де наїхав на бетонний паркан. Від удару остання впала на 4-річного пішохода Максима та його батька Володимира. Чоловіка вже відпустили додому, а малолітній хлопчина госпіталізований у відділення планової хірургії РОДЛ.

01.07.2009За матеріалами УДАІ МВСУ в Рівненській області, прес-служби ГУ МНС в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2009p. 
На головну сторінку