Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №403 від 01.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Торгівля

Місцеві виробники ярмарком задоволені

Місцеві виробники ярмарком задоволені

Міська влада обіцяє, що виставка-ярмарок місцевих товаровиробників, яка проходила на майдані Незалежності минулого тижня, не остання. Як могли переконатися організатори, безпосередні учасники та споживачі, - це справа потрібна і результативна.

У кризовий для країни період люди мали можливість придбати продукцію за цінами виробника, а місцеві підприємці – не лише продати, але й безкоштовно розрекламувати свої товари, здобути нових клієнтів і замовників, представити свої новинки, а також познайомитися один з одним.

За словами заступника міського голови Сергія ВАСИЛЬЧУКА, не все вдалося з того, що планувалося. Охочих брати участь у виставці було до 50-ти, а реально представили товари близько 30-ти.

- Сподіваємося, що надалі ми залучимо більше коло учасників, хотілося б, щоб підключилися фермери. Ми проводили опитування рівнян і власними силами, і за допомогою Рівненської бізнес-довідки 1563 щодо того, чи підтримують мешканці ініціативу міської влади проведення у центрі міста ярмарків місцевих виробників. В обох випадках відповідей “так” було більше – 67,5 та 66,9 відсотка опитаних, - каже Сергій Васильчук.

Як розповіли власне представники малого бізнесу, вони результатами ярмарку задоволені.

- З’явилося натхнення працювати, - ділиться враженнями приватний підприємець Світлана ГРУШЕВСЬКА, яка займається пошиттям одягу, - ми відчули увагу до себе й підтримку влади, побачили зацікавленість людей. Цей ярмарок особисто мене надихнув на створення нової колекції із льняної тканини, я змогла видати зарплату своїм працівникам, розрахуватися за кредити.

ТзОВ “Чіп” відоме на рівненському ринку своєю рекламною продукцією ось уже 18 років, має своїх постійних клієнтів, а на ярмарку представило продукцію власного виробництва, зокрема, працівники підприємства знайомили потенційних покупців із сонячними колекторами.

Нових замовників отримало й Рівненське навчально-виробниче підприємство УТОГ, яке займається виготовленням шкільних, корпусних та м’яких меблів.

Маючи таку підтримку і підприємців, і рівнян, міська влада гарантує, що подібний ярмарок відбудеться вже до Дня міста, а можливо, й раніше.

01.07.2009Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2009p. 
На головну сторінку