Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №403 від 01.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нагороди

Міський голова відзначив найкращих випускників Рівного

Міський голова відзначив найкращих випускників Рівного

Дощ не завадив нагородити кращих випускників 2009 року, а лише переніс цю процедуру з 27 червня на 1 липня. Міський голова Рівного Володимир ХОМКО вручив подяки випускникам - переможцям всеукраїнських олімпіад. “Ці діти заслуговують на відзнаку, адже саме вони є гордістю нашого міста”, - зазначив начальник управління освіти Віталій НОВАК.

Відзнаки від очільника міста та цінні подарунки від депутатів міської ради отримали восьмеро випускників. Василь ОСТАПЧУК, який тричі поспіль посідав друге місце в олімпіадах із математики та технічного програмування, отримав цінний подарунок від депутата Рівнеради Василя ВЛАСЕНКА. Леонід ГРУБИЙ, переможець Всеукраїнської олімпіади з української мови, також отримав подарунок від власника мережі магазинів “Євротайм” Романа ЧОКАНА -годинник українського виробництва “KLEYNOD”. “Бажаю, Леоніде, із українською душею досягнути швейцарських вершин”, - дав настанову пан Роман.

Катерина КРАВЧУК, яка найкраще в Україні знає іспанську мову, до подяки отримала в подарунок мобільний телефон. Романа ПРИХОДЬКА, чемпіона України з плавання, грошовою премією нагородив депутат міської ради Руслан МАЛЬОВАНИЙ. Ще одного чемпіона по плаванню цінним подарунком відзначив депутат Ігор МІЧУДА. Олена БАСАНОВА та Валентина ГРЕЦЮК, чемпіонки з пляжного волейболу, отримали від депутата Рівнеради від БЮТ Олександра НЕСТЕРУКА по подарунку. Міський голова Володимир ХОМКО, і всі присутні пообіцяли прийти та подивитися на майстер-клас із цього виду спорту, який покажуть юні спортсменки у суботу на Басовому Куті. Призер міжнародних змагань із гри “Го” Артем КАЧАНОВСЬКИЙ також отримав подарунок - відеоплеєр.

Хоча діти і є переможцями у своїх “стихіях”, проте жоден остаточно не визначився зі своїм майбутнім покликанням, та й з ВНЗ. “Найперше - не помиліться у виборі свого майбутнього фаху. Від щирого серця для особливих дітей Рівного хочу побажати нових доріг та добрих змін”, - на закінчення повіншувала заступник міського голови Галина КУЛЬЧИНСЬКА.

01.07.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2009p. 
На головну сторінку