Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №404 від 09.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Теніс

Міжнародний турнір в Острозькій академії

6 липня у Національному університеті “Острозька академія” відбулося відкриття Міжнародного тенісного ITF турніру “Ostroh Academy Cup-2009” серед юнаків та дівчат віком до 18 років. Проводити влітку змагання з тенісу стало для університету доброю традицією. І цього року турнір святкує своєрідний ювілей, адже це вже вп’яте Острог збирає талановитих тенісистів з усього світу.

На урочистому відкритті турніру з вітальним словом до учасників змагань звернулися ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Рівненської облдержадміністрації Микола Петренчук, перший заступник міського голови, депутат облради від фракції БЮТ Олександр Корнійчук, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Острозької райдержадміністрації Дмитро Білюк, директор турніру Валерій Ящук.

“Сім років тому, коли ми починали перший турнір міжобласного статусу, учасників було близько десятка. Звичайно, переживали, чи вдасться розвинути теніс на Острожчині. Але завдяки зусиллям Острозької академії, співпраці з Федерацією тенісу ми домоглися такого росту і тепер приймаємо учасників з інших держав, підтримуємо високий статус змагань”, - зазначив начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Рівненської облдержадміністрації Микола ПЕТРЕНЧУК.

Цього року за перемогу у турнірі боротимуться представники семи країн: України, Росії, Білорусії, Ізраїлю, Казахстану, Німеччини та Канади. Всього тут зібралося 94 учасники: 48 хлопців та 46 дівчат різних вікових категорій.

Як стверджує головний суддя турніру, суддя міжнародної категорії Олександр КУЛИК, передбачити перебіг турніру та результат змагань неможливо. Достовірно лише одне - це будуть цікаві й захоплюючі матчі.

09.07.2009Вікторія СКУБА



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2009p. 
На головну сторінку