Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №404 від 09.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Слова любові і співчуття говорили його сподвижники, ледве стримуючи крик болю.

Юрій КОСТЕНКО, голова Української Народної партії: “Василь пішов із життя... Це втрата, яка й досі не вкладається у свідомості... Зі смертю Василя Михайловича зникло ціле сузір’я патріотизму... Ця втрата непоправна. Він як людина, був Великим, нескореним, непримиренним”.

Микола ПОРОВСЬКИЙ, колишній народний депутат: “Посиротив нас Василь. Гаряче, любляче серце перестало битися. Я й досі не можу повірити у випадковість цієї смерті... Добрі справи Василя Михайловича ніколи не будуть забутими - ми пронесемо пам’ять про нього ще велику кількість літ”.

Віктор МАТЧУК, голова облдержадміністрації: “Що можна сказати про Великого сина України? Слів не вистачить... Як і всі люди, він був не без гріха. Але що його помилки перед його заслугами?! Він стояв перед колискою творення Незалежної України... Заміни йому не буде...”

Левко ЛУК’ЯНЕНКО, колишній народний депутат: “Василь Червоній - це людина, яка йшла і у вогонь, і в воду за самостійну Україну. Такий щирий син України заслуговує на увіковічнення в пам’ятнику”.

Іван ЗАЄЦЬ, народний депутат: “Яку б справу не розпочав Василь Михайлович, він завжди доводив її до кінця. Відважна, мудра людина, щира до всіх. Він творив історію України і належав до людей опорних, на яких тримається ненька Україна”.

В’ячеслав КИРИЛЕНКО, народний депутат: “Не лише Рівне у скорботі - вся Україна плаче. Всі патріоти в жалобі”.

09.07.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2009p. 
На головну сторінку