Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будівництво

І засяє вогнями “Злата Плаза”

Реконструкція торгового центру “Будинок одягу”, розташованого в самому серці Рівного, продовжується, і всі будівельні роботи виконуються вчасно. Свято відкриття оновленого сучасного торгового центру відбудеться вже наприкінці цього року. Загальна площа “Будинку одягу” після реконструкції збільшиться втричі, здебільшого за рахунок розширення підземного та будівництва нового третього поверху. На сьогоднішній день ведуться переговори з мережевими брендовими магазинами, які заповнять розширену площу торгового центру.

Розташування в самому центрі, на одній із найкрасивіших площ міста, продиктувало свої вимоги до назви і стилістики майбутнього улюбленого місця шопінгу мешканців Рівного. Проведене дослідження-опитування відвідувачів діючого “Будинку одягу” визначило назву-переможницю - з моменту відкриття “Будинок одягу” перетвориться в суперсучасний і комфортний торговий центр під назвою “Злата Плаза”.

Реконструкція “Будинку одягу” розпочалася навесні 2006 року з розробки концепції та до кінця цього року вже планується відкриття першої черги оновленого торгового центру: підземного та першого поверхів загальною площею 11000 кв.м, другий та третій поверхи розпочнуть роботу навесні 2010 р. У підземному поверсі будуть розміщені брендові магазини молодіжного та дитячого одягу, квітів та подарунків, великий книжковий магазин, сучасний магазин зоотоварів тощо. Перший поверх буде представлений здебільшого магазинами вишуканої парфумерії, прикрас, одягу, взуття та сувенірів. “Злата Плаза” буде найбільшим серед сучасних торгових об’єктів центра міста з парком для активного та сімейного відпочинку.

16.07.2009



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку