Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Справи сесійні

У Рівному таки буде Палац спорту

Перевиконавши обласний бюджет на 108 відсотків, народні обранці зібралися в позаплановий час, щоб “по-чесному” розподілити отримані кошти.

Однак… Наче кістка поперек горла став депутатам один мільйон гривень для обласної дитячої юнацької спортивної школи (ДЮСШ).

Невідкладні справи на бюджетний мільйон віднайшла депутат обласної ради Віра КОБИЛЯНСЬКА: “Хороший господар, коли починає робити щось нове, передусім думає, що у нього ще не завершено. У нас жахлива ситуація в онкодиспансері. Він недобудований, дерева ростуть із даху. У коридорах стільки хворих, як натовпу на базарі. Я не знаю, у кого зараз підніметься рука проголосувати за ДЮСШ”. Також депутати згадали про недобудований стадіон “Авангард”, та можливу перспективу розподілу цих грошей між районами, для придбання спортивного інвентаря.

Вирішальне слово було за головою ОДА Віктором МАТЧУКОМ. “Обласному ДЮСШ на Макарова бути. Ми - єдина область в Україні, яка не має такої будови. А між тим, в області тренуються чемпіони України та світу з боротьби”, - емоційно говорив губернатор.

Така дискусія могла тривати ще бозна-скільки. Тому депутати вирішили піти на погоджувальну раду. І вже після неї, врешті-решт, затвердили рішення. Здоровий глузд переміг - 41 депутат проголосував “за”, але із величезною “натяжкою”.

На відміну від двогодинного обговорення бюджету, на інші рішення депутатам Рівненської обласної ради вистачило менше 20 хвилин.

16.07.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку