Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Урізали

Данильчук працює без надбавок

Не всі депутати Рівненської обласної ради бажали підвищувати заробітну плату керівникам та апарату облради.

Керівник фракції БЮТ у обласній раді Микола КУЧЕРУК вніс наступну пропозицію: кошти на підвищення зарплати керівництву обласної ради краще виділити окремо. “Потрібні гарантії того, що зар-плата простих працівників апарату не зменшиться”, - переживав Микола Герасимович. Також пан Кучерук нагадав, що на початку року керівництво облради добровільно відмовилося від значної частки заробітної плати.

Відверте невдоволення таким рішенням продемонстрував депутат від “Партії регіонів” Анатолій ЮХИМЕНКО: “Яке відношення має зарплата голови, першого заступника та заступника обласної ради до сьогоднішнього засідання? Ніякого. Це непорядно, ви тут не ошуканством займайтесь, а справами”. “Регіонал” свято вірив у те, що кошти спрямують на ліквідацію наслідків негоди на Рівненщині, а виявилося протилежне - за ці кошти хочуть збільшити зарплату керівництву ради та відновити різноманітні доплати. Депутат обурився і запропонував перенести це не настільки важливе питання на іншу сесію, та попередньо доопрацювати його.

Після такого виступу пана Юхименка це питання не знайшло потрібної кількості прихильників, навіть коли його виокремили. “Підвищення заробітної плати керівникам обласної ради - питання часу. Не може так бути, що голова облради отримує менше від начальника відділу виконавчого апарату. Ми такі люди, як і всі”, - з посмішкою говорив перший заступник голови обласної ради Валентин КОРОЛЮК.

16.07.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку