Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №406 від 23.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-футбол

“Забий мяч” для підростаючих шевченків

У Рівному пройшла Першість міста з міні-футболу серед дворових команд під назвою “Забий м’яч” у трьох визначених мікрорайонах: “Північний”, “Мото-трек” та “Центр”, “Ювілейний”.

Участь у змаганнях взяли 18 місцевих команд, гравці яких, за умовами першості, були віком від 13 до 17 років, люблять грати у футбол, але не задіяні ні в яких спортивних секціях, футбольних клубах, спеціалізованих школах, та не мають змоги відпочивати влітку в санаторіях, таборах, а змушені проводити літні канікули в місті. У нелегкому протистоянні між ними було визначено шість кращих команд, які у фіналі турніру й виборювали право називатися найкращою футбольною дружиною серед дворових команд міста Рівне. У фінальному двобої зійшлися команди “Марка” (представники вул. Дундича - Фабрична) та “Росинка” (Боярка). З рахунком 5:3 успіх посміхнувся першим. За третє місце матч між “Елітою” (вул. Відінська) та “Камчаткою” (вул. Коновальця) закінчився з рахунком 3:1. Фіналісти отримали футбольні м’ячі та пам’ятні сувеніри, а команда-переможець - футбольну форму. Варто додати, що цей турнір віднині носитиме офіційну назву “Забий м’яч” і стане щорічним.

Змагання організувала Рівненська обласна молодіжна громадська організація “Батьківщина молода”, за підтримки Рівненського міського центру здоров’я населення “Спорт для всіх” та управління у справах сім’ї і молоді. Фінансову допомогу чемпіонату надали обласна партійна організація ВО “Батьківщина” Блоку Юлії Тимошенко та Рівненська міська організація захисту сімей загиблих, померлих, інвалідів та ветеранів локальних конфліктів (голова - Петро Шемейко).

23.07.2009Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2009p. 
На головну сторінку